Storbritannien

När man tänker på Storbritannien tänker man ofta på regionens rika historia, eller kanske på Londons regniga gator och sevärdheter, den mest kända metropolen. Ändå är dessa brittiska Läs meröar så mycket mer och fyllda med de mest sublima naturskildringar. Photowalls utmärkta urval av brittiska affischer som är av högsta kvalitet, fantastisk mångfald och otrolig charm. Denna del av världen består av en grupp öar utanför Europas nordvästra kust. Tekniskt sett består detta rike av fyra nationer som är England, Wales, Skottland och Nordirland. I UK posters har dock även Irland inkluderats för att göra din urvalsprocess enklare, roligare och med många fler alternativ att välja mellan. UK posters framhävs av det faktum att det finns verkliga fotografier som verkar vara precis framför dig, men också konstverk som speglar detta lands otroliga förflutna och bidrag till den värld vi lever i idag. Som vanligt kan dessa motiv ändras och justeras för att passa din övergripande estetik och dina färgscheman.

Naturen i brittiska affischer

En stor del av norra och västra delen av Storbritannien är täckt av högre terräng, knivskarpa bergsryggar som skiljs åt av djupa men vackra dalar. Denna terräng formades naturligt under den sista av istiderna, då tjocka glaciärer täckte landet. I södra England består landskapet mestadels av böljande kullar. Du kommer att se mycket av båda i det brittiska postersortimentet. I nordvästra England liksom i det berömda skotska höglandet finns det dussintals sjöar, så kallade lochs. De tenderar att vara långa och smala och vissa är mycket djupa, vilket också är anledningen till att det finns legender som den om det jättelika monstret Nessie, som sägs bo i Loch Ness i Skottland. Som du kommer att få se på UK posters har Storbritanniens komplexa geologi gett upphov till en stor variation av landskap och en rad olika livsmiljöer för dess djur- och växtliv. Landets 7 700 miles eller 12 429 kilometer kustlinje, som sträcker sig från höga klippor till stränder och kärr, ger också många fantastiska landskap för ditt hem, kontor eller rekreationsutrymme.

England

När man talar om Storbritannien är England en av de främsta saker som man kommer att tänka på. Även om stereotyperna om att ha en kopp te, att vara mycket sträng när det gäller köer och att det alltid är regnigt, erbjuder detta land en uppsjö av underbara motiv för att uppfylla det estetiska behovet i ditt bostads- eller företagsrum med Photowalls UK-affischer. Från brittiska affischer som Iconic Bridge som visar upp en av de mest anmärkningsvärda sevärdheterna i staden London, till den mer lantliga charmen hos något som Landing Jetty på Coniston Water, har denna kategori allt. Oavsett om det är ditt hem eller kontor som du vill försköna och förnya har brittiska affischer ett brett utbud att välja mellan.

Irland på brittiska affischer

På ön Irland finns det faktiskt två länder, Republiken Irland och Nordirland, som båda har olika valutor, lustigt nog. När folk säger "Irland" hänvisar de dock vanligtvis till Republiken Irland. Nordirland är en del av Förenade kungariket, medan Republiken Irland är ett självständigt land. UK posters featuring Ireland har en fin palett av bilder att välja mellan. Om du är mer benägen till natur och friluftsliv kanske Irland Fanad Head Lighthouse kan vara rätt motiv för dig. Denna brittiska affisch kan se snygg och tilltalande ut i alla miljöer, oavsett om det är för en bostad eller en arbetsplats. Fall at Killarney Lake är ett annat magnifikt landskap som kan förvandla ditt utrymme till något riktigt vackert. På UK-affischer från Irland finns också den roliga och ikoniska staden Dublin, till exempel Dublin Ireland Skyline Black, som har en lätt kant.
Produktinformation