Sydamerika

Om du vill ha kultur och natur på en gång i din inredning är Sydamerika-affischer från Photowall det perfekta verktyget. Det är en romantisk, livlig och mångsidig kontinent som är känLäs merd för fantastiska landskap, kontrasterande kök och otrolig musik som härrör från en hälsosam blandning av influenser. Vår samling av Sydamerika-affischer har den moderna lockelsen hos metropoler som Brasiliens huvudstad Sao Paulo, men också den gamla charmen hos sevärdheter som Machu Picchu. Kontrasterande färger, olika stilar och unik design är bara några av de ingredienser som vi har lagt till för att göra detta sortiment av Sydamerika-affischer till gräddfilen av gräddan. Den fjärde största kontinenten i storlek och den femte största när vi ser till befolkningen, består av 12 länder som är Argentina, Bolivia, Brasilien, Chile, Colombia, Ecuador, Guyana, Paraguay, Peru, Surinam, Uruguay och Venezuela. I Sydamerika finns också världens näst längsta flod efter Nilen, Amazonas, och den näst högsta av världens sju toppar efter Mount Everest, Aconcagua i Argentina. Sydamerika-affischerna kommer att glädja, glädja och informera dig, din familj, dina vänner och alla som får syn på dessa underbara vyer.

Det största landet i Sydamerika affischer

Förutom att vara det största landet är Brasilien också ett av de mest historiskt rika länderna i Sydamerika, vilket framgår av att de har 21 världsarvsplatser. De första européerna som bosatte sig här var portugiserna som grundade den första bosättningen 1532. Brasilien fortsatte att expandera genom krig och strider tills den portugisiska kungafamiljen flydde från Napoleon och flydde till Brasilien 1807. Dessa olika influenser kan kännas i alla aspekter av den brasilianska kulturen, och därmed även i Sydamerikas affischer. Även om kungen, Dom Joao VI, återvände till Portugal 1821, stannade hans son kvar i Brasilien och blev landets kejsare och slutligen självständighet 1822. År 1889 ledde sedan Deodoro Da Fonseca en kupp för att ta över regeringen från kejsaren och ändra den till en republik som styrs av en konstitution. I dag är Brasilien det femte största landet i världen!

Latinamerikas Aten

Bogota är Colombias huvudstad med cirka 8 miljoner invånare. Ett en gång kosmopolitiskt centrum av förfining har under de senaste decennierna blivit ett epicentrum för affärer, politik och underhållning. Dess privilegierade läge och nationella flygplats gör staden mycket lättillgänglig och en bekväm "språngbräda" för andra destinationer i hela landet. Kanske kan du till och med se den på Sydamerikaposters som "Bogota Colombia City Map". Bogotas smeknamn kommer från det faktum att den är värd för så många bibliotek och universitet. Sydamerikaaffischer som "Bogota Colombia Skyline" visar upp ikoniska byggnader som Palacio Arzobispal eller Rosario University. Med olika nyanser och toner att välja mellan är dessa Sydamerika-affischer ett mångsidigt och användbart verktyg för att justera den visuella vikten för att matcha eller kontrastera med din befintliga inredning eller dina befintliga färgscheman.

Kultur och natur i Sydamerika-affischer

Brasilien må ha flest UNESCO:s världsarvsplatser, men Peru, på andra plats med 12 sådana platser, har kanske de mest kända och berömda. Kronjuvelen av kulturella landmärken i Sydamerika är utan tvekan den sublima och "förlorade staden" Machu Picchu. Detta arkeologiska underverk, som ligger högt uppe i bergen, misslyckas aldrig med att förvåna besökare som kommer från hela världen för att beundra den tidlösa skönheten och de käftsmällande vyerna, vilket du också kommer att se i Sydamerikaposters. Med sina gigantiska väggar, terrasser och ramper är det verkligen en syn att skåda. Kolla in Sydamerika-affischen som heter "Machu Picchu" och bli förvånad över hur den kan förändra hela utseendet på ditt rum och ge det mer djup och dimension, men också skönhet och karaktär.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor