Colorado

Några av de vackraste vildmarkerna och de mest imponerande bergskedjorna i USA kan nu bli en central punkt i din inredning. Med Photowalls mångsidiga samling av Coloradoaffischer kan Läs merdu försköna dina väggar med fantastiska motiv som är detaljrika, unikt utformade och livfulla med olika färgkombinationer. Den så kallade Centennial State, som är rik på vilda västern-historier och internationellt känd för sina utomhusaktiviteter, är också hemvist för populära städer som Denver och Boulder. Colorado spelade en nyckelroll i USA:s expansion och utforskning västerut, vilket gör Colorado-affischerna ännu mer tilltalande. Under gruvornas storhetstid och järnvägens blomstring uppstod folklore från den gamla västern i dessa livliga tider, bland annat den fascinerande karaktären Buffalo Bill. Många legender har bott i den här delstaten, och därför är Colorado-affischer inte bara en fröjd för ögat, utan också en mat för tanke och hjärta. Som vanligt kan du justera dina valda Colorado posters för att komplettera din inredning och dina färgscheman, om du vill göra det.

Historien i Colorado-affischer

Människor har bott i området som är Colorado i tusentals år. När européerna anlände fanns det flera indianstammar som bodde i Colorado, till exempel comanche, apache och cheyenne. Den första europé som besökte Colorado var den spanske upptäcktsresanden Francisco de Coronado år 1541. Många år senare, 1682, gjorde den franske upptäcktsresanden Robert de La Salle anspråk på landet för Frankrike och det blev en del av Frankrikes Louisiana-territorium. Några av dessa influenser kan ses på Colorado-affischer som visar delstatens arkitektur. År 1858 upptäcktes guld och många tusentals människor rusade till Colorado i hopp om att bli rika. Den 7 november 1876 antogs Colorado som den 38:e staten i USA. Visa upp din Coloradoaffisch som en inspiration till att besöka denna magnifika stat en dag. Garden of Gods i Colorado Springs kan vara det perfekta exemplet på detta och visa upp den naturliga skönhet som Centennial State kan skryta med.

The Mile High City

Denver, som ligger vid foten av Rocky Mountains, är främst känd för sina svepande vyer och för sitt breda utbud av utomhusaktiviteter. Innan allt detta orörda liv var det dock en tuff och bråkig gruvstad där gangsters bestämde över skotten och markanspråk vanns och förlorades vid pokerbordet. Gör ditt inre vilda barn nöjt med några av dessa vackra Coloradoaffischer med Mile High City som motiv. Denver fick sitt namn efter den tidigare guvernören i Kansas Territory, James Denver, i ett försök av den tidiga bosättaren William Larimer att få en fördel med den mäktige politikern. På Coloradoaffischerna finns det underbara uppsättningar som Denver Colorado Skyline, som finns i olika toner, nyanser och nyanser. Detta gör dem till fantastiska och flexibla väggdekorer att leka med.

Vackra scener i Colorado-affischer

Även om den är allmänt känd som Monument Valley Park är Navajo-namnet egentligen Tsé Bii' Ndzisgaii, vilket i grova drag kan översättas till "stenarnas dal". Parken i sig utgör bara en liten del av den halvt autonoma Navajo-nationen, som är det största indianska territoriet i USA! Som du kommer att se i Colorado-poster är det verkligen ganska mycket mitt i ingenstans och bokstavligen hundratals mil från någon anmärkningsvärd stad, vilket gör att det känns som att kliva tillbaka i tiden. Om du tittar på Colorado-affischer som Monument Valley, Utah, USA, är det som om du har gått in i en annan tid eller ett annat århundrade. Colorado-affischer har gott om naturscener som framkallar en känsla av tidlöshet och ger ditt rum en helt ny dimension och atmosfär.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor