Florida

När man hör ordet Florida tänker man genast på scener på stranden eftersom alla vet att Miami är lekplatsen för de rika och berömda. Andra kanske är benägna att tänka att det är pensiLäs meronärshem för äldre i USA och hemvist för Walt Disney World. Vår samling av Florida-affischer kommer dock att visa att denna stat har så mycket mer att erbjuda. Det är ändå sant att det är en mycket populär semesterort eftersom platser som Key West har det varmaste vädret i landet. Ännu mer häpnadsväckande är att oavsett var du befinner dig i Florida är du aldrig mer än 95 kilometer från havet, vilket du kommer att se på mängder av Florida-affischer. Därför är det inte konstigt att den kallas The Sunshine State! Från de magiska solnedgångarna på Gold Coast vid Mexikanska golfen till det klarblå vattnet i Atlanten, Florida erbjuder massor av nöjen i havet, och mer därtill. Fånga havsbrisen och de fantastiska färgerna i Floridas affischer från Photowall.

Skoj i solen

På tal om naturliga läckerheter kanske du blir förvånad över att få veta att Florida faktiskt är hemvist för det tredje största korallrevet i världen. Great Florida Reef är det enda levande korallbarriärrevet i USA och det tredje största i världen efter Stora barriärrevet i Australien och Belize Barrier Reef. "Beach in Islamorada in Florida Keys, USA" kan vara den perfekta inkörsporten till detta underverk i form av din egen Florida-affisch. Det här motivet kommer att ge dig strandvibbar hela året, oavsett hur vädret är utomhus. Den nordligaste ön i Florida Keys skärgård är dykarnas huvudstad av en god anledning. Här finns fantastiska sevärdheter som statyn Christ of the Abyss och många skeppsvrak, och dykare är fulla av lovord om vad Floridas vatten har att erbjuda. Ge dig själv ett litet smakprov och en förhandsvisning av detta i form av våra utmärkta Florida-posters.

Historien i Florida-affischer

Många olika indianstammar levde i hela landet som nu är Florida innan den första europeen anlände 1513, vilket var den spanske upptäcktsresanden Juan Ponce de Leon, som letade efter den legendariska ungdomens källa! Den första riktiga europeiska bosättningen etablerades dock av franska protestanter 1564 som leddes av den franske upptäcktsresanden Rene de Laudonniere och byggde Fort Caroline nära nuvarande Jacksonville. Den här staden finns också med i vårt utbud av vackra Florida-affischer. Ett år senare, 1565, byggde spanjorerna ett fort i St. Augustine som är den äldsta permanenta bosättningen i USA. Efter många krig mellan spanjorerna och britterna, seminoleindianerna och USA och efter att ha förlorat inbördeskriget återinträdde Florida i unionen 1868. Med Florida-affischer får du inte bara en vacker vy, utan också en representation av en plats full av historia.

En särskild avdelning

Trots att Tallahassee är Floridas huvudstad och har två stora universitet i staden är den faktiskt väldigt avslappnad, vilket gör den ännu mer attraktiv. Detta är också delvis anledningen till att Photowall har samlat en mindre avdelning av Florida-affischer som är tillägnad dess huvudstad. Tallahassee är en av de enda städerna i Florida som faktiskt har årstider. Som du kommer att se i Florida-affischerna kan du ta ett steg in i historien med objekt som Tallahassee Florida Skyline, där du kan se storslagna och historiska byggnader. Med unik design och rika färgkombinationer kommer du att bli sugen på Florida-affischer som visar denna livfulla och samtidigt idylliska stad.
Produktinformation
  • Visar 1-52 av 52 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.