Georgien

Att ha Peach State som det centrala temat i din inredning kan förändra hela rummets utseende. Photowalls Georgia-affischer finns i olika former och nyanser, men de hyllar ändå denna fLäs merantastiska stat som fick sitt namn för att den var en produktiv producent av persikor, som främst odlades i den centrala regionen. Stenfrukten förekommer till och med på registreringsskyltar, reklamskyltar och vägskyltar! Du skulle dock bli förvånad om du visste att det faktiskt är lite av en felaktig benämning eftersom Georgia numera tjänar mer pengar på att producera pekannötter och kål. En annan intressant aspekt av Georgias affischer är att du kanske ser några bekanta gator och byggnader när du tittar på dem. Generösa skatteincitament har gett Georgias filmindustri ett uppsving och har gjort det till en av de tre främsta filmcentrumen tillsammans med New York och Los Angeles. Ge dina väggar skönhet, historia och glamour med vårt urval av fantastiska Georgia-affischer!

Historien i Georgia-affischer

När européerna först anlände 1540 när Hernando de Soto och hans män jagade guld, bodde olika stammar av indianer i hela det område som nu är Georgia. Det var dock först när James Oglethorpe grundade en brittisk koloni 1733, som senare skulle bli staden Savannah, som detta land beboddes permanent av europeiska bosättare. Den amerikanska revolutionen och förstås inbördeskriget tog sin tribut, men Peach State höll ut. Detta är en av de egenskaper som Georgia-affischer också kan ge dig, uthållighet och styrka. Även om det tog Georgia många år att bygga upp igen efter inbördeskrigets förstörelse är det numera en livskraftig stat med en av världens ledande städer i Atlanta. Du kommer att få se mycket av denna fantastiska stad på Georgia-affischer.

En berömd huvudstad

Georgias huvudstad var inte bara en het plats för medborgarrättigheterna, den har också blivit ett stort inflytande i många branscher och popkultur, vilket gör den idealisk som inspiration i form av Georgia-affischer. Atlantas skyline är en mycket varierad och vacker horisont att titta på. Med strukturer som de så kallade King and Queen Buildings, eller lokalt kända som "the King and Queen towers", kan dessa två kungliga byggnader ses på flera mils avstånd. De intressanta smeknamnen kommer från deras likhet med huvudena på schackpjäser. Byggnadernas toppar stoltserar med vita fackverkskronor som lyser upp vid speciella tillfällen, bland annat vid St Patrick's Day. Se om du kan upptäcka dem på affischer från Georgia, till exempel Atlanta Georgia Skyline Black. Detta dramatiska motiv är återgivet i vackert och klassiskt svartvitt, perfekt för alla vardagsrum eller till och med mötesrummet på din arbetsplats. En annan berömd byggnad är Symphony Tower, mer känd som "Batman Building" på grund av sina vingliknande glasytor ovanför byggnadens tak. Den är också allestädes närvarande på Georgias affischer, verkligen en syn att skåda.

En annan aktör på Georgias affischer

Aten är en ganska pittoresk stad som ligger i nordöstra Georgia, men är faktiskt en stad med högskolestolthet, konstnärliga mötesplatser och en del bra musik. I Georgia-affischerna kan du se några av dess ikoniska byggnader och monument för att göra dina väggar mer tilltalande och intressanta. I uppsättningen Athens Georgia Skyline kan du hitta unika mönster som matchas av fantastiska färgscheman som är värdar för platser som Sanford Stadium. Detta är spelplatsen på campus för fotboll vid University of Georgia i. Stadion med 92 746 platser är den 11:e största stadion i USA och den 17:e största stadion av detta slag i världen! Utsikten över Georgias campus och de böljande kullarna från den öppna västra slutzonen har fått många att kalla den för college footballs "vackraste stadion på campus". Gör detta till en del av din inredning med vårt vackra utbud av Georgia-affischer.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor