Kalifornien

Kalifornien är kanske det mest kända landet i USA och får folk att drömma om stranden och kändislivet. Photowall har samlat ett stort utbud av Kalifornien-affischer som kan göra sammaLäs mer sak, och till och med mer för dig. Kaliforniens affischer visar inte bara delstatens mest kända städer och platser, utan även några av de vackraste landskapen som du kan visa upp på din vägg utan problem. Våra motiv innehåller verkliga fotografier som omedelbart förflyttar dig till platsen, men också konstverk som ger denna del av landet mer djup och sammanhang. Oavsett om det är den berömda San Francisco-bron eller den imponerande Los Angeles skyline hittar du garanterat en Kalifornien-affisch som kompletterar ditt utrymme på ett beundransvärt sätt. Vårt utbud av Kalifornien-affischer visar upp olika miljöer som passar din unika smak och dina designplaner. Prova dessa motiv som motivatorer för att någon gång göra den där resan över till Kalifornien, eller om du har haft turen att redan ha besökt landet, en vacker påminnelse om ett härligt förflutet.

Attraktionen av affischer från Kalifornien

I motsats till vad många tror är Kalifornien inte bara glitter och glamour, utan har faktiskt en hel del intressant historia. Kalifornien anslöt sig till Förenta staterna i och med undertecknandet av Guadalupe Hidalgo-fördraget, som avslutade det mexikansk-amerikanska kriget, 1848, och USA betalade 15 miljoner dollar till Mexiko för krigsskador. I gengäld avstod Mexiko nästan hälften av sitt territorium, inklusive Kalifornien, Arizona, New Mexico, Texas och delar av Colorado, Nevada och Utah. Även om den ursprungligen var känd som Grizzly Bear State är den numera känd som Golden State. Du kommer att se och känna varför när du sätter upp kaliforniska affischer, eftersom dessa verkligen är guldmedaljörer när det gäller att utrusta din inredning med skönhet, stil och textur. Det andra fantastiska med Kalifornien-affischer är att vi har lagt till två mindre underkategorier, Los Angeles och San Francisco, för att göra din urvalsprocess mer sammanhängande och effektiviserad.

Anglarnas stad

De som inte är bekanta med Los Angeles antar ibland att den är permanent solig och full av kändisar. Sanningen är dock mycket mer nyanserad eftersom vädret kan variera, majoriteten av människorna är arbetarklassfolk och det finns mer fantastisk konst och sevärdheter än vad en besökare kan klämma in i en enda resa. Kaliforniens affischer visar säkert denna sida av Los Angeles i unik design, livliga färger och en mängd olika teman. Medan andra ikoniska amerikanska städer som New York är höga är Los Angeles bred. Santa Monica och Venice Beach är till exempel populära bland turister men ligger en avsevärd bilresa bort. Kaliforniska affischer som "Lifeguard in Santa Monica, Los Angeles" visar hur vackra dessa platser kan vara, oavsett avstånd. Med objekt som dessa kan du ha de berömda strandvibbarna i din inredning året runt.

Affischer från norra Kalifornien

När man talar om San Francisco kan man inte utelämna dess mest utmärkande sevärdhet, Golden Gate Bridge. I slutet av 1800-talet var San Francisco en av de snabbast utvecklande städerna i USA, men den drabbades av en stor fartgupp när den började utvecklas till en stor knutpunkt som var i behov av snabba och pålitliga transporter, särskilt efter utvecklingen av den prisvärda bilen i början av 1900-talet. När staden stagnerade och slutade växa krävde lokalbefolkningen att en bro skulle byggas så att människor kunde resa lättare och snabbare. Med kaliforniska affischer som visar San Francisco har du inte bara en vacker utsmyckning för dina väggar utan också en viktig och meningsfull struktur i din inredning. Kaliforniens affischer kommer att öka den visuella vikten samtidigt som de ger ett historiskt sammanhang och ett utmärkt stycke americana. Kaliforniens affischer som "Golden Gate - Sepia" symboliserar amerikansk uppfinningsrikedom och innovation och ger en hel del karaktär och optiskt intresse.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.