Minnesota

USA har en förkärlek för att ge sina delstater smeknamn, vissa officiella och andra mer kända bland lokalbefolkningen. Minnesota, till exempel, är "The North Star State", vilket härröLäs merr från det franska motto som finns på statens flagga och sigill. Mer vardagligt är dock det välkända smeknamnet "Land of 10 000 Lakes". Du kan nu ta in denna fantastiska region i ditt hem eller kontor med Photowalls sortiment av affischer från Minnesota av hög kvalitet och detaljrikedom. Det tidigare nämnda smeknamnet att Minnesota har 10 000 sjöar är ganska blygsamt. Minnesota har i själva verket 11 000 sjöar med 90 000 mil strandlinje, vilket är mer än Hawaii, Kalifornien och Florida tillsammans! Gör den här intressanta informationen till en central punkt i ditt rum. De här unika utformningarna av Minnesota-affischer kan förvandla ditt rum enormt. Du kan också välja ändringar som passar eller kontrasterar till din redan befintliga inredning, färgscheman och andra dekorativa element.

Attraktionen av Minnesota-affischer

Minnesota har stolt fött några av de mest kända artisterna inom musikindustrin, som Bob Dylan eller Prince oöverträffade genialitet. Därför är det inte konstigt att denna stat besitter är en fantastisk musikscen, med konserter året runt och fantastiska utomhusfestivaler under de varmare månaderna. Minnesota-affischer kan ge dig den melodiska inspirationen med sina livliga färger och fantastiska motiv. I den här kategorin kommer du också att se mycket av lockelsen hos det så kallade Mini-Apple, som är en rolig och älskvärd ordlek med namnet Minneapolis. Medan vissa städer låter sina invånare resa under jorden för att ta sig från plats till plats, låter Minneapolis stadsborna resa långt upp ovanför marken med sitt system av skyways. Dessa våningshöga tunnlar som endast är tillgängliga för gående förbinder byggnader i hela centrumområdet. Denna underbara innovation finns i Minnesotas affischer som till exempel det överdådiga Dawn i Minneapolis. Denna specifika syn kan vara den perfekta fokuspunkten i ditt bostadsområde, ditt företagsområde och ditt fritidsutrymme. Ljuset fångar perfekt den otroliga charmen hos City of Lakes.

Naturens skönhet

När det gäller naturlig skönhet har Minnesota det i överflöd! I varje hörn av delstaten hittar du några av moder naturs mest fantastiska verk. Här finns inte bara de tidigare nämnda 11 000 sjöarna, utan också mängder av parker och skyddade skogar som tar bort stressen från vardagen, särskilt för stadsbor. Med Minnesotaposter behöver du inte resa till polcirkeln för att se norrsken, även känt som aurora borealis. Aurora Borealis orsakas av samspelet mellan solvinden, som är en ström av laddade partiklar som flyr från solen, och vår planets magnetfält och atmosfär. Tack vare det nordliga läget och den vidsträckta, mörka himlen i Cook County har Minnesotaborna turen att ofta få se dem. Du kan nu också ta med dig detta in i ditt valda utrymme med Minnesota-affischer som Aurora Borealis over Burntside Lake. Detta fantastiska verk kan få vilket rum som helst att se bättre och mer rymligt ut. Den fantastiska skönheten hos denna Minnesota-affisch kommer att generera samtal, skapa visuell dynamik och bli en minnesvärd plats för dina ögon.

Arkitektur i Minnesota-affischer

Minneapolis är en mycket betydande och viktig stad i delstaten Minnesota. Även om det inte är delstatens huvudstad är det oftast den första metropol som man tänker på när man talar om denna delstat. Den är också hemvist för några av de största byggnaderna i The North Star State, till exempel Capella Tower i centrala Minneapolis. Det är den näst högsta byggnaden i delstaten och har två uppsättningar runda torn ovanpå sex våningar av staplade kuber och en "halo" på toppen för antenner och ett kommunikationsnätverk. Du kan se denna magnifika struktur på Minnesota-affischer som Minneapolis Minnesota Skyline, som finns i en mängd olika toner och nyanser för att göra din dekorationsprocess mer intressant. Sedan finns det också Witch's Hat Water Tower i Minneapolis. Detta historiska vattentorn i Prospect Park i Minneapolis har en stark likhet med en häxhatt och ryktas vara inspirationen till Bob Dylans klassiska låt "All Along the Watchtower" låt! Kolla in den i Minneapolis Minnesota Skyline Black, en Minnesota-affisch av den mer kantiga och dramatiska smaken.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor