Manhattan

Att överraska kan ofta vara svårt, men när det är rätt utfört är det en glädje att se. Samma sak kan sägas om inredning, när man ser något överraskande gör det platsen mycket mer minnLäs meresvärd. Manhattan-affischer av Photowall är mycket som en trevlig överraskning från vilken du inte kan förutse vad din visuella effekt kan bli. Precis som stadsdelen själv kan dessa motiv placera dig i en mysig, livlig bar i ena stunden och i en konstnärlig gränd i andra stunden. nästa. Manhattan-affischer är en plats för upptäckter och det är det som vi ska fira här. I dag är denna plats är en av de mest ikoniska platserna i USA och även den plats där New York faktiskt föddes. Oavsett om du placerar dem i ditt hem, på ditt kontor eller i något annat utrymme kommer Manhattan-affischerna garanterat att ge din rummet den där extra touchen av karaktär och stil.

Vissa varumärken för Manhattan-affischer

Manhattan är i sin enklaste form en tätbefolkad stadsdel i New York City. Den består huvudsakligen av Manhattan Island, och är omgiven av East River, Hudson River och Harlem River. Manhattan anses allmänt vara hjärtat av Big Apple och också det som de flesta människor hänvisar till, eller tänker på, när de talar om New York City. Det är inte konstigt att de flesta motiven på Manhattan-affischerna kommer att kännas bekanta för dig. Denna plats anses av många vara världens kulturella, finansiella och underhållningsmässiga huvudstad också, är det ingen överraskning att människor flockas till stadsdelen för att utforska dess landmärken. I Manhattan-affischer har vi sammanställt en lista över några av Manhattans mest kända byggnader. Byggandet av Empire State Building avslutades 1931, och med mer än hundra våningar och 380 meter hög var den vid den tiden världens högsta byggnad! I dag är den fortfarande den sjätte högsta. fristående byggnad i Nordamerika och har alltid varit ett populärt turistmål på Manhattan. En Manhattan affisch som 1955 The Empire State Building kan hylla detta gamla underverk med sina svartvita toner. gör den ännu mer av en återblick. Ett annat viktigt landmärke är Manhattan Bridge, som går över East River. mellan sydöstra Manhattan och Brooklyn. Denna graciösa, hundraåriga hängbro har varit öppen sedan 1909 och erbjuder följande. fantastisk utsikt över New Yorks hamn och nedre Manhattan, som på Manhattan-affischen Manhattan Bridge Glowing at Night, en vacker scen som kan framhäva vilken vägg som helst i din bostad eller på din arbetsplats.

Snabb historielektion

För att ge dig en fascinerande inblick i Big Apples historia finns det uppgifter som visar att indianerna sålde de amerikanska öarna (dagens Manhattan) för pärlor och prydnadsföremål värda 16 dollar i början av 1600-talet. Om de investerade beloppet från då till idag, skulle värdet vara tillräckligt för att köpa tillbaka Manhattan och även för att gömma upp 222 biljoner dollar! Föreställ dig att du tittar på en Manhattan-affisch i ådrorna av Manhattan Skyline och vet att den ödmjuka början den kom från. Sådan är kraften i dessa bilder, eftersom de inte bara ser bra ut i ditt hem eller på ditt kontor, utan utan får dig också att tänka och reflektera. Själva ordet Manhattan kommer från det algonquiska språket, som talades av de de tidigaste invånarna i det här området. Det betyder "kuperad ö" eller "plats för berusning", och du kommer säkerligen att vara av skönheten på sådana Manhattan-affischer som Into Manhattan, en konstnärlig gestaltning som ser modern och modern ut. klass på samma gång.

Mer bekanta vyer på Manhattan-affischer

Den ikoniska arkitekturen och de många igenkännbara sevärdheterna på Manhattan beror också på att många filmer har spelats in där. Några av dessa är Breakfast at Tiffany's, Home Alone 2: Lost in New York, You've Got Mail (1998) och The Avengers (2012), för att bara nämna några. En Manhattan-affisch som Manhattan Rooftops kan kännas vagt intim för dig, eftersom det vid någon någon gång en viss superhjälte med insektstema flög över dessa tak. Vem kan glömma de ikoniska gula fordonen i New York som gjorts kända av många filmer från 1970-talet? Kolla in den här Manhattan-affischen som heter Cabs and Capitalism, New York. Dessa bilder kommer inte bara att ge ditt rum stil, utan också stimulera dina tankar och minnen.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.