North Carolina

Smeknamn är en märklig mänsklig sak som ofta berättar en historia bakom kulisserna som inte bara är intressant, utan också historiskt viktig. Photowalls utmärkta samling av affischer Läs merfrån North Carolina kastar ljus över en delstat med ett ganska obskyra och unika epitet. Ursprunget till denna plats smeknamn är mystiskt, även om de flesta historiker är överens om att namnet kommer från North Carolinas långa historia som producent av marina förnödenheter, dvs. tjära, beck, kolofonium och terpentin, som alla är som alla hämtades från delstatens omfattande tallskogar. Det var denna industri som gav North Carolina dess mest kända namn. kända och använda smeknamnet "Tar Heel State". En snabbväxande stat med mycket produktiva områden som Research Triangeln, som är en 7 000 hektar stor kontorspark som är hemvist för mer än 200 företag som Cisco, IBM och Novartis, tillsammans med och många nystartade företag. North Carolina kombinerar naturskönhet med teknisk innovation och hög livskvalitet. Du kommer att få se båda delarna i våra affischer från North Carolina. Du kan alltid redigera dessa motiv för att matcha eller passa dina färgscheman och andra dekorativa element.

Huvudstaden i North Carolina-affischer

Raleigh är delstatens huvudstad, även om den bara är den näst största staden i North Carolina. Den är hemvist för 57 färdigställda höghus, varav 11 är högre än 75 meter och 28 är högre än 45 meter. Den högsta byggnaden i Raleigh är det 32 våningar höga PNC Plaza, som är 164 meter högt och färdigställdes 2008. Du kan se den i North Carolina-affischer som Raleigh North Carolina Skyline, ett betydelsefullt och underbart färgglatt verk som kommer att ge liv och dynamik till din bostad eller arbetsplats. Amerikaner gillar att rangordna städer efter de människor som arbetar där, och Raleigh verkar alltid ligga på toppen eller någonstans högt upp. Folket i Raleigh representerar epitomet av charm från södern, eftersom allt man älskar med södern finns i den här staden och bland dess underbara människor. Denna speciella uppsättning av North Carolina-affischer visar upp metropolen och dess horisont i det mest underbara och konstnärliga ljuset.

Drottningarnas stad

Charlotte fick sitt namn till ära av den tyska prinsessan Charlotte av Mecklenburg-Strelitz, som hade blivit drottningkonsort. av Storbritannien och Irland 1761, sju år före stadens införlivande, därav också smeknamnet "Queen City". Den högsta byggnaden i North Carolina finns i Charlotte, Bank of America Corporate Center som innehåller 60 våningar och är mer än 250 meter hög! Du kan se denna otroliga struktur på affischer i North Carolina, till exempel Charlotte North. Carolina Skyline. Intressant nog ägde den första guldrushen i USA rum i västra och centrala North Carolina. Carolina. Nästan över en natt gick Charlotte från en liten stad till en blomstrande metropol på grund av detta, med många av de tunnlar fortfarande gömmer sig under Charlottes utkanter.

Naturskönhet i North Carolina affischer

Det finns inte bara pulserande städer närvarande i North Carolina-affischerna, utan även en hälsosam mängd natur. Sjön Mattamuskeet är till exempel den största naturliga sjön i North Carolina. Sjön är en favorit övervintringsplats för flyttfåglar i Atlantic Flyway. North Carolina-affischer som Dawn at Lake Mattamuskeet visar upp delstatens underbara landskap. Den här bilden kommer att förnya ditt rum omedelbart och ge dig den positiva stämningen och den positiva atmosfären i Moder Jord rakt in i ditt hem eller kontor. Lighthouse in North Carolina är en annan affisch från North Carolina som har följande egenskaper en lugnande känsla och en lugnande närvaro, idealisk för alla bostadsrum. En fyr används ofta som symbol för hopp och positivitet, något som kan vara en mycket välkomnande syn när man kommer in på arbetsplatsen.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor