Tennessee

Tennessee är känt som Volunteer State, ett smeknamn som vissa hävdar myntades under 1812 års krig på grund av den för den framträdande roll som frivilliga soldater från Tennessee spelLäs merade. När folk hör talas om denna delstat förknippar de den ofta med med staden Nashville, som är känd som countrymusikens huvudstad, även om det faktiskt inte är födelseorten för av genren. Countrymusiken föddes i staden Bristol, Tennessee. Du kan visa upp denna historia och kärlek till musiken i ditt eget utrymme med Tennessee-affischer från Photowall. Detta utmärkta urval är av hög kvalitet och rikt på detaljer, med motiv och färgkombinationer som verkligen kommer att få ditt rum att framhävas. Det spelar ingen roll om det utrymme du dekorerar är bostäder, företag eller fritidsaktiviteter, kommer Tennessee-affischerna att ge den där sydstatscharm som finns i massor.

Huvudstaden för Tennessee-affischer

Nashville fortsätter att vara en av de mest besökta städerna i USA. Minst hälften av Nashville befolkningen är kopplad till musik på ett eller annat sätt. Det sägs att om du inte skriver musik så spelar du den. Om du inte spelar den, lyssnar du på den. Country och kristna musikstilar är de mest populära och dominerande musikstilarna. genrer, finns det lite av allt i Music City. Tennessee posters har ett charmigt underområde som är hemvist för enbart för bilder som är tillägnade Nashville. En av de tydligaste sevärdheterna är den allestädes närvarande Batman Building. De två torn i toppen av denna skyskrapa efterliknar den berömda superhjältens siluett, vilket har gett byggnaden dess smeknamn. På Nashville är det fler som kallar den för Batman Building än dess verkliga namn, som är den, låt oss vara ärliga, tråkiga AT&T Building. Nashville Tennessee Skyline visar denna berömda struktur, en underbart engagerande Tennessee-affisch som kan se superb ut i vilket hem eller kontor som helst. Tennessee-affischerna visar också Nashvilles alldeles egna The Parthenon. Byggnaden är en exakt kopia av Parthenon i Aten, Grekland, och rymmer även en fullskalig kopia av Athena Parthenos-statyn. inuti! Ta in "Söderns Aten" i ditt rum med Tennessee-affischer.

Rocky top

Eftersom Knoxville är hemvist för University of Tennessees flaggskeppscampus är det ett känt faktum att Knoxvillians är fanatiker när det gäller universitetets idrottslag. Mer än 100 000 fotbollsfans fyller den berömda Neyland Stadium för De är klädda i Tennessee-universitetets karakteristiska orangefärg, som inspirerats av de orangevita prästkragarna. som växer på campus. Orange syns inte bara på idrottsuniformerna utan överallt i staden, på skyltar, flaggor och kläder, bilar, båtar och så vidare. Du kan till och med få en Tennessee-affisch från Photowall med denna färg, som Knoxville Tennessee. Skyline, ett vackert motiv som visar upp den här metropolens underbara horisont. På den kan du se fantastiska strukturer som Knoxville Sunsphere, en mer än 80 meter hög stålkonstruktion med en 22 meter hög gyllene glaskula. Den har en observationsdäck som ger besökarna en 360-graders utsikt över centrala Knoxville, Tennessee River och den absolut fantastiska Smoky Mountains! Du kan visa upp detta med vårt vackra sortiment av Tennessee-affischer.

Förmedla musiken med Tennessee-affischer

Varje år besöker tusentals människor från hela världen Memphis för att åka till Graceland för att besöka dödsboet av Memphis mest berömda före detta invånare, kungen själv, Elvis Presley. Graceland är det ultimata museet, inte bara för Elvis-anhängare utan för alla som är intresserade av rockmusikens historia och populärkultur. Staden Memphis och Sun Studio i synnerhet, spelade en enorm roll i utvecklingen av rock and roll-musiken. Några av de låtar som var som spelades in i den berömda studion var grunden till en spännande, ny musikgenre som för alltid förändrade den populära musiken. musik. Hylla denna fascinerande historia med Tennessee-affischer från Memphis. Inom detta sublima utbud av motiv, hittar du det som ursprungligen kallades Great American Pyramid. Pyramiden är 98 meter hög och har bassidor på 180 meter höga. Memphis Tennessee Skyline är en underbar Tennessee-affisch med denna otroliga byggnad inuti.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor