Texas

De flesta förknippar Lone Star State med cowboys, olja och världens bästa grill. Med Photowalls utmärkta och högkvalitativa urval av Texas-affischer kan du få in allt detta och merLäs merrtill i ditt hem, på kontoret eller i något annat utrymme. som du vill snygga till. Som ordspråket säger, allt är större i Texas. Varför inte satsa på det största genom att skaffa en Texas-affisch att dekorera din inredning med? Som vanligt har du möjlighet att anpassa dessa motiv till att matcha eller kontrastera med befintliga färgscheman och andra dekorativa element.

Den statliga huvudstaden i Texas-affischer

I slutet av 1800-talet var Austin känd som "City of the Violet Crown", på grund av det färgglada skenet av ljus. över kullarna strax efter solnedgången. Ännu i dag använder många företag i Austin uttrycket "Violet Crown" i i sina namn eller slogans. Senare under 1900-talet har stadens musikscen gett staden ännu ett smeknamn, nämligen "Live Music Capital of the World". En av metropolens mest betydelsefulla strukturer är Texas Capitol, som är modellerad efter USA:s Capitol. Du kan få en glimt av denna magnifika byggnad i Texas-affischen som heter Austin Texas Skyline. Denna specifika Texas-affisch finns i en rad olika färger och nyanser. Om du är mer benägen att ditt rum ska vara livligt, kanske du vill välja den färgglada varianten. Texas Capitol invigdes i 1888 och påminner om en neorenaissance-stil med kupoler, kolonner och gipsarbeten som förknippas med klassiska arkitektur. Den rosa granit som användes för att bygga det kom från Granite Mountain nära Marble Falls och har drivit fram detta statshus till att vara bland de mest ikoniska i USA med sin unika nyans. Försök att hitta det på Texas affisch med titeln Austin Texas City Map, en visuellt fängslande och vacker skiss som kan passa in i varje hem eller kontor. rum.

Mer fakta och siffror

Med sina 268 596 kvadratkilometer är Texas den näst största staten efter Alaska. Med mer än 28 miljoner invånare är den den näst folkrikaste efter bara Kalifornien. Förutom att vara USA:s ledande boskaps-, bomulls- och oljelandskap. Texas är också den enda delstat som har flaggor från sex olika nationer som flyger över den. Dessa är nämligen Spanien, Frankrike, Mexiko, Republiken Texas, de konfedererade staterna och Förenta staterna. På något sätt har de behållit en lite av varje, vilket du kan se på Texas affisch med titeln Texas State. Detta vackra konstverk föreställer delstatens flagga i form av Texas självt, med starka färger och namnen på de största städerna i hela Texas. städerna på ett charmigt sätt. Detta skulle inte bara passa perfekt i en saloon, utan även i ditt hem, företags- eller fritidsutrymme. Det finns också en Texas-affisch som illustrerar de olika sevärdheterna och vägarna i Texas. lone star state i objektet som heter helt enkelt Texas. Detta kan även fungera som en inspiration eller guide för dig om du planerar att besöka Texas någon gång i framtiden.

Historia och motto i Texas-affischer

Låt oss först dyka ner lite i Texas historia, för att få en tydligare bild av de många varianterna av Texas-affischerna Photowall tillhandahåller. Den nedtecknade historien om Texas börjar med de första spanska conquistadorernas ankomst i region i Nordamerika som nu är känd som Texas år 1519, som fann regionen befolkad av många indianstammar. Indianernas förfäder hade funnits där i mer än 10 000 år och Texas kommer till och med från indianerna Hasinai. ordet tejas som betyder vänner eller allierade. Delstatens officiella motto är till och med enkelt "vänskap". Du kan fira och god vilja med Texas-affischer, som till exempel de olika uppsättningarna av Texas stadsskisser, som finns i ett stort antal olika färger. färgpalett som kan framhäva din inredning. Houston Texas Skyline Blue, till exempel, är en vacker bild i lockande färg som kan vara fokuspunkt för att skapa visuell tyngd i ditt utrymme.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor