Washington

Washington är främst känt för att vara den enda delstaten i USA som är uppkallad efter en tidigare president. Denna president är utan tvekan den mest kända i USA:s historia, eftersom Läs merhan var en framstående ledare för den amerikanska revolutionen. Photowall har ett spännande och varierat sortiment av Washington-affischer som hyllar den intressanta och viktiga historien om denna plats i staten, men som också besitter en fantastisk stil att dekorera dina fyra väggar med. Oavsett om du vill försköna eller förhöja ditt bostads-, företags- eller fritidsutrymme är Washington-affischer det perfekta verktyget för att ge ditt rum mer dimension, charm och visuell tyngd. Från fotografier från verkliga livet som omedelbart förflyttar dig in på scenen till konstverk som ger motivet en djupare och starkare innebörd, Washington posters har allt för dig.

Scener i Washington-affischer

Washington är den nordvästligaste delstaten i USA och en del av den nordvästra regionen i Stilla havet, som inkluderar Beaver State, Oregon. Inom USA är Washington känt för sina otroliga naturscener. Cascade Mountain Range, som fått sitt namn efter sina otaliga tumlande vattenfall, har en rad vulkaner och 300 glaciärer och kallas ofta för de amerikanska alperna. Mount Rainer är med sina 4 392 meter den högsta toppen i denna bergskedja. Du kan se detta majestätiska berg på Washington-affischer som Seattle och Mount Rainier och Mount Rainier Oil Painting. Medan den förstnämnda presenterar detta Sierra mer som bakgrund till staden Seattle, är den sistnämnda en modernistisk oljemålning som ger en konstnärlig känsla. Båda dessa motiv visar upp skönheten i Washington-affischerna i olika former, men med samma visuella effekt.

Smaragdstaden

Seattle är den största staden i både Washington och regionen Pacific Northwest i USA. En spektakulär metropol med en enorm skönhet och en lång lista av intressen, Washington-affischerna visar Emerald City och dess pittoreska stadslandskap med imponerande skylines som domineras av Space Needle. Kolla bara in Washington-affischerna med namnet Seattle Washington Skyline. Dessa mönster finns i olika nyanser och toner, vilket gör det till ett mångsidigt och idealiskt verktyg för att dekorera ditt rum med. Seattle kallas ofta för roten till Grunge-rörelsen inom musiken, eftersom det var och fortfarande är hemvist för flera inflytelserika band som Nirvana och Pearl Jam. Dess mest kända musikaliska son måste dock vara den ikoniska Jimi Hendrix. Han skulle förmodligen ha gillat Washington-affischen Seattle Washington Skyline Blue, som har en magnifik stil och grusighet, men som också finns i en modern färgkombination som kan sticka ut i vilket hem eller kontor som helst. Även Seattle Washington Rust Skyline skulle inte heller vara felplacerad i en rockstjärnas hemvist.

Skillnaden i Washington-affischer

Som redan nämnts finns det ett otroligt utbud av olika Washington-affischer i den här kategorin som presenteras för dig av Photowall. Om du är ett fan av fantastisk arkitektur kan du använda något som Over It All, en underbar bild som skapar en visuell dynamik samtidigt som den framkallar värme och vänlighet med sina mjuka toner. Om du letar efter något mer livfullt kanske Space Needle är Washington-affischen för dig. Seattles mest kända struktur får den att se futuristisk och superbt progressiv ut, något som utan tvekan kan liva upp din arbetsplats och människorna på den. Oavsett vad du letar efter har du med Washington-affischer en bred palett av valmöjligheter och möjlighet att ändra dessa motiv så att de passar eller kontrasterar till din redan befintliga inredning, färgscheman och andra dekorativa komponenter.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor