Statyer & Skulpturer

Ta med dig skönhet, historia och meningsfull arkitektur från hela världen in i ditt bostadsområde, kommersiella område eller fritidsområde med Photowalls utmärkta och högkvalitativa sLäs mertatyer och skulpturer. Dessa affischer visar de mest ikoniska monumenten i sten, från många olika länder och regioner och olika kulturer och trossystem. Från underbart detaljerade statyer & skulpturer-affischer av Buddha i utvalda miljöer till den ikoniska huggningen av Mount Rushmore National Monument, de historier som dessa berömda landmärken berättar för oss är lika varierande som deras platser. Vårt urval av statyer & skulpturer affischer täcker nästan varje hörn av världen, från fuktigheten i Sydamerika till den svala brisen i norra Europa, vi har allt för dig. Dessa motiv i statyer & skulpturer-affischer kan också anpassas i enlighet med din övriga inredning och de redan etablerade färgscheman i det rum som du har valt att dekorera eller utforma.

Betydelsen av statyer & skulpturer-affischer

Statyer och skulpturer kommer från ett djupt behov som människor har av att ha med den plats där de bor, eftersom dessa ofta massiva konstverk är förbindelsen mellan andan och människorna på platsen. Affischer med statyer och skulpturer med verkliga och mytiska figurer sträcker sig hela vägen från Amerika till Fjärran Östern. Det finns också en del mytologiskt och fantasifullt blandat i denna kategori av statyer och skulpturer. Förutom bilder som är så detaljerade och rika på finesser att man nästan kan sträcka ut handen och känna statyn eller skulpturen, har Photowall också statyer & skulpturaffischer som är mer hämtade från den konstnärliga sidan. Det finns en hälsosam blandning av alternativ i statyer & skulpturer-affischer, vilket ger dig stor frihet när det gäller att välja en lämplig design för ditt hem eller kontorsrum.

Symbolen för en religiös grundare

Låt oss ta en titt på den mest välrepresenterade figuren i statyer & skulpturer-affischer, Buddhastatyn. Buddhastatyn är en symbol för buddhismens gamla grundare, Siddhartha Gautama, en prins från norra Indien som levde från cirka 563 till 483 f.Kr. Buddhastatyn i sig symboliserar vad buddhister kallar den "upplysta", buddhismens grundläggande idol. Detta framträdande ämne i statyer & skulpturer affischer representerar också ett filosofiskt trossystem som är djupt engagerat i att övervinna lidande, där lagen om karma kan vara mycket rigid och opersonlig. Enligt det buddhistiska systemet med moralisk orsak och verkan finns det ingen barmhärtighet och ingen förlåtelse, eftersom det bara är möjligt att undkomma lidandet genom en kontinuerlig cykel av goda gärningar och strävan efter självförverkligande. Du kan se att just detta avsnitt av statyer & skulpturer affischer är mycket meningsfullt, vilket också är något som gör det till en bra och viktig fokuspunkt i det utrymme du vill fixa till. Motivet med namnet Buddhist Statue, Hong Kong är till exempel en mycket vacker och samtidigt innehållsrik statyer & skulpturer-affisch, som kan se fantastisk ut i vilket hem eller på vilket kontor som helst. Om du siktar på en statyer & skulpturer-affisch med ännu mer pepp kan Big Sur Tea Garden Buddha vara ett verk för dig. Den blandar Buddhas mycket verkliga symboliska värde med en mer udda design, vilket skapar en otrolig visuell tyngd och intresse.

Statyers och skulpturers ordlösa affischer

Som tidigare nämnts täcker statyer & skulpturer affischer en hel del mark globalt sett. Du kan välja något som Vintage Statue of Liberty, ett vackert motiv av en av de mest kända statyerna i världen, kärleksfullt kallad Lady Liberty, en klassisk och emblematisk representant för Amerikas förenta stater. På andra sidan av världen erbjuder statyer & skulpturer-affischer också objekt som Vigeland Sculpture Park i Oslo, Norge, där du inte bara kan se själva skulpturen, utan också få en fantastisk glimt av parkens tjusning och elegans. Detta är bara några exempel på att statyer och skulpturer är en mycket internationell nivå av väggdekoration.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor