Komedi

Alla behöver ett gott skratt då och då, om inte varje dag. Att föra in detta i din inredning är inte bara ett bra sätt att skapa positiva vibbar, utan skapar också en deliRead moreghtLäs merful stämning i ditt hem, kontor eller fritidsutrymme. Med Photowalls enorma urval av komediposter har du ett utmärkt dekorationsverktyg till ditt förfogande. Eftersom komedi är en av de mest formbara genrerna inom film och tv kommer den också att göra din inredning mer flexibel. Komediaffischer har den variationen i sina motiv, med fotografier från verkliga livet tagna från filmstillbilder som kan förflytta dig omedelbart in i en scen och konstverk som kan lysa upp vilken bostads- eller företagsscen som helst. Dessa bilder kommer att ge ditt rum en speciell touch och samtidigt fungera som en återspegling av din personlighet. Med komediposter kan du förse ditt hem eller kontor med stil och en hälsosam dos skratt och serotonin. Som vanligt kan du ändra dessa bilder så att de passar din redan existerande inredning, färgscheman och andra dekorativa element.

Betydelsen av komiska affischer

Komedikonsten har alltid varit en av de mest populära formerna av underhållning, men har också fungerat som ett medel för sociala och kulturella kommentarer. Photowalls komediposter kan också göra detsamma för ditt område, och fungerar inte bara som en återspegling av det goda och det dåliga i samhället, utan också som ett sätt för oss att sprida tillvarons svårigheter med skratt och glädje. Låt oss vara uppriktiga, vi behöver mer komedi i denna moderna värld. När livet runt omkring oss är höljt i tragedi och mörker är komedin det ljus som visar oss vägen tillbaka till lycka och mänsklighet. Denna ädla känsla är också en viktig faktor när du använder komediposter för att försköna din inredning. Om du letar efter bevis för komedins kraft och betydelse kan du tänka på en av filmens största artister och en av världens första verkliga globala superstjärnor, Charlie Chaplin. Han fick inte bara folk att skratta, han fick dem att skratta och gråta i nästa takt. Komediposter som Charlie Chaplin in the Gold Rush visar båda dessa förmågor i ett underbart ljus, med de klassiska svartvita tonerna som understryker den konst som ingår i hans föreställningar. Du kan också överväga Charlie Chaplin in the Rink om du är ute efter en mer retro- eller vintage-estetik. Dessa komediposter kan verkligen förvandla dina rum till ett minnesvärt och fördelaktigt utrymme för dig, din familj, dina vänner och så vidare.

En kort historia

Ända sedan filmen etablerades som ett livskraftigt berättelsemedium har ett av dess huvudmål varit att underhålla tittarna genom skrattets kraft. Faktum är att en av bröderna Lumieres första filmer var en komedi. Med tanke på filmens inledande tekniska begränsningar blev komedin snabbt en idealisk genre för de tidiga stumfilmerna eftersom den framgångsrikt kunde uttryckas genom visuell handling och fysisk humor, som slapstickhumor. Förespråkare för detta kan hittas i komediposter som Oliver Hardy och Stan Laurel, med de två legendariska komikerna i ett underbart svartvitt motiv som kommer att lysa upp vilket rum som helst när du sätter upp den. I och med ljudets intåg blev det förlegat att enbart förlita sig på fysiska missöden och akrobatiska stunts, och komedin utvecklades till ett satiriskt verktyg för att håna etablissemanget genom situationer som ofta var absurda. På 1970- och 1980-talen tog genren verkligen till sig satirisk humor och parodier, förutom en flodvåg av tonårskomedier. När det gäller 1990-talet tenderade skådespelarna under denna tidsperiod att skapa karaktärer som var större än livet och som förlitade sig på överdrivet tal, rörelser och uttryck. Waynes World 2 är en fantastisk komediposter som belyser några deltagare i denna trend.

En mängd olika genrer i komediposter

Mångfalden i komediposter är en annan fördel den har som väggdekoration. Numera är raunchy eller så kallade blå komedier normen. En annan aktuell favorit är svarta eller mörka komedier, som försöker göra död, våld och hemska situationer lättare att uthärda och förstå dem från en annan sida. Charlie Sheen i Hot Shots Part Deux är en utmärkt komisk affisch av denna typ av genre, som parodierar övervåldet i actionfilmerna på 80- och 90-talet. Cringe comedy är ytterligare en subgenre som tar nöje av andras smärta, vilket kommer från något som kallas dramatisk ironi. Det finns också deadpan comedy, mockumentary, wordplay comedies och många fler. Blandningen av genrer gynnar också komediposter, eftersom den ger dig en rad olika motiv.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.