Mysterier & Detektiver

Med mysterie- och detektivaffischer från Photowall får du inte bara ett visuellt tilltalande motiv i ditt rum, utan också den eftertraktade intrigen och känslan av spänning. De rika dLäs meretaljerna, de underbara färgkombinationerna och de fascinerande teman som finns i denna kategori garanterar dig maximal visuell effekt och intresse. Mysterie- och detektivfilmer anses i allmänhet vara en undertyp av kriminal- och gangsterfilmer, film noir eller spännings- eller thrillerfilmer som fokuserar på ett olöst brott, medan mysterie- och detektivfilmer främst fokuserar på en central karaktär. I de flesta fall är detta den hårdkokta detektiven som möter olika karaktärer och scenarier i sin jakt på brottslingen eller lösningen på ett brott. Photowalls mysterie- och detektivaffischer kommer att förvandla din inredning till en rolig liten jakt på ledtrådar samtidigt som de visuellt stimulerar alla som ser din nya fokuspunkt. Du kan också alltid välja att ändra dessa föremål så att de passar eller kontrasterar till din redan befintliga inredning, färgscheman och så vidare.

Mer bakgrund om mysterie- och detektivaffischer

Spänning läggs ofta till i den här typen av filmer när huvudpersonen kämpar inom den vanligtvis pusselliknande berättelsen till där han eller hon undersöker alla motiv, bara för att upptäcka en viktig ledtråd eller eller eller brist som avslöjar identiteten på den skyldige. Ett av de mest kända exemplen på detta inom fiktionen är den typiska detektiven Sherlock Holmes. Sherlock Holmes anses vara världens första privatdetektiv, och han härstammar från Sir Arthur Conan Doyles litterära verk och blev så småningom den fiktiva karaktär som oftast återkommer på filmduken. Sherlock har hittills medverkat i över 200 filmer sedan 1900 och spelats av mer än 70 skådespelare! Mysterie- och detektivaffischer från Photowall är en hyllning till denna legend i form av motiv som till exempel Sherlock Holmes äventyr. Den här underbara bilden visar den brittiska skådespelaren Basil Rathbone som under andra världskrigets år medverkade i 14 filmer från cirka 1939 till 1946. Denna klassiker kan nu bli det underbara tillägget till din hem- eller kontorsinredning.

Kända exemplar

Det finns gott om högkvalitativa exempel på mysterie- och detektivaffischer som visar de mest framstående företrädarna för genren. Carol Reeds "The Third Man", till exempel, med sin stämningsfulla filmfotografi och framstående prestationer från majoriteten av huvudrollsinnehavarna är en ofta citerad favorit av denna typ av film. Den härliga bakgrunden i efterkrigstidens Wien verkar fortfarande vara en läglig inramning för den halvtomma mentalitet som fyller praktiskt taget all film noir. Du kan förvärva denna ikoniska klassiker på mysterie- och detektivaffischer som Third Man. Föremål som dessa kommer att ge en helt ny atmosfär till ditt rum, oavsett om det är ett bostadsrum eller ett företagsrum. Även om moderniserade tolkningar av film noir blev mer grafiska med tiden och begränsningarna för vad som kunde och inte kunde visas på film blev mindre och mindre, är det fortfarande känslan av intriger som fängslar tittarna. Chinatown är kanske inte lika brutalt våldsam som de filmer som skulle komma att följa, men det behövde den verkligen inte vara. Mysterie- och detektivaffischer som Chinatown - Jack Nicholson visar den ikoniska skådespelaren i en av sina signaturroller.

Mästaren i mysterie- och detektivaffischer

Alfred Hitchcock, en av de mest legendariska filmskaparna genom tiderna och känd som "The Master of Suspense", återuppfann och revolutionerade på många sätt hela genren under sin storhetstid. Även om han gjorde klassiker som Psycho och The Birds, nämner många Rear Window som den som lätt överträffar dem alla. Även om handlingen kan tyckas förenklad i modern tid har den blivit en av genrens grundstenar. Med mysterie- och detektivaffischer som Rear Window kan du hylla denna absoluta pärla av en film. Du kan till och med få en glimt av mästaren själv i Alfred Hitchcock in the Birds. Den här mysterie- och detektivaffischen är gjord i klassiskt svartvitt, något som kan förgylla vilket rum som helst, oavsett om det är vardagsrummet i din bostad eller pausrummet på kontoret.
Produktinformation
  • Visar 1-60 av 60 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.