Science Fiction

Science fiction-filmerna har till stor del sitt ursprung i otroligt fantasifulla författare som Jules Verne och H.G. Wells. Dessa berättelser är vanligtvis visionära och serieliknandeLäs mer, visualiserade genom fantasifulla och utomvärldsliga miljöer, med hjältar, avlägsna planeter, omöjliga uppdrag och futuristisk teknik. Du hittar alla dessa komponenter i vetenskaplig Fiction-affischer från Photowall, ett helt lysande urval av högkvalitativa motiv som är detaljrika, unika i sin design och levande i färgerna. Dessa föremål, precis som filmgenren, spelar på idéerna om att kunskap ibland är farliga och till och med ondskefulla, men också viktiga frågor om människans natur och vår plats i hela det stora systemet av kunskap. saker och ting. På science fiction-affischer hittar du märkliga och extraordinära varelser, visioner av vad människor i framtiden kan vara. kan komma att se ut, teknikens inverkan på vår värld och senare dess potential att bli mänsklighetens undergång. En hel del filosofiska och existentiella begrepp ingår i denna typ av film, vilket leder till fantastiska designer av kreativa kreativa hjärnor som vi kan se på science fiction-affischer.

Mångsidighet hos science fiction-affischer

Photowall lägger alltid vikt vid variation, särskilt när det gäller att utforma ditt personliga utrymme. Med science fiction-affischer kan du försköna och förnya dina rum, oavsett om de är bostads-, företags- eller rekreationsrum. natur. Precis som själva genren är dessa motiv baserade på science fiction, men överlappar ofta med andra genrer av filmer, vilket gör dem flexibla och ett idealiskt verktyg för inredning. Science fiction-filmer kan huvudsakligen beskrivas på följande sätt men kan lätt övergå till skräck, särskilt när det gäller teknik eller kanske utomjordiskt liv. eller utomjordiska livsformer blir ett hot. Action och äventyr är också ofta en samarbetspartner till science fiction, liksom komedi, romantik. och till och med westerns. Du kommer att se i vårt breda utbud av science fiction-affischer att det finns något för praktiskt taget alla. alla. Det finns fotografier från verkliga livet som Saturn 3 - Kirk Douglas som får dig att känna dig som om du är där direkt. på scenen. Science fiction-affischer har också konstverk som Day of the Triffids, som ger rummet en enorm visuell tyngd och optisk dragningskraft.

Den gyllene tidsåldern

Medan vissa science fiction-filmer bara inte åldras så bra, främst på grund av att tekniken har överträffat de tidigare förväntningarna. eller att idealen helt enkelt har gått sin väg, finns det klassiker som klarar tidens prövning och som fortfarande ger genklang hos oss i dag i modern tid. Alien, som regisserades av sci-fi-pionjären Ridley Scott, är ett av dessa tidlösa mästerverk inom genren. Den följer besättningen på ett kommersiellt rymdskepp som stöter på Alien, en dödlig varelse som lämnar ett spår av död och död. död och förstörelse i sitt kölvatten. Även om filmens numera legendariska klaustrofobiska atmosfär var inspirerad av klassisk vetenskap Det var inte förrän Star Wars visade att spektakulär sci-fi kunde ge stora pengar som Alien fick en ny roll i filmen. sin finansiering. Science fiction-affischer som Alien - Sigourney Weaver är ett utmärkt visuellt verktyg för din inredning och visar upp följande en banbrytande skildring och ett bevis på att kvinnor kan vara ledande inom vetenskapen. fiktionsfilmer. Ett annat bra exempel är Blade Runner, som är en person som spårar replikanter, som är onaturliga, biotekniska varelser och eliminerar dem. Filmens ikoniska, teknikinfluerade film-noir-look har blivit avbildad i all evighet. sedan dess, så stor var effekten av denna film. Blade Runner är en underbar science fiction-affisch av detta mästerverk.

Andra idéer för science fiction-affischer

En överväldigande närvarande berättelse i science fiction-filmer är att världsomfattande hot övervinns av de typiska, eller atypiska huvudpersoner. Precis som i andra genrer belönar höga insatser ofta berättare med starkt investerade och engagerad publik. Science fiction är dock också hemvist för andra typer av berättelser som inte handlar om att rädda världen, utan snarare fokuserar på mer filosofiska eller känslomässiga utforskningar. Den här typen av science fiction-affischer ger din dekoration en helt ny innebörd och dimension. En av de mest inkomstbringande filmerna på 80-talet, Steven Spielbergs E.T. The Extra-Terrestrial är ett konkret exempel på detta. En utomjordisk botaniker lämnas kvar på jorden där han upptäcks av en pojke och får namnet "E.T.". Varelsen blir vän med barnen när de försöker hjälpa honom att kontakta sitt folk för att få kontakt med honom så att för att han ska kunna återvända hem. De universella temana om familj, vänskap och kraften i att ha en plats som kallas hem är tidlösa. i sig själva, och den här sci-fi-pärlan har det i överflöd. Extra Terrestrial - Henry Thomas är en science fiction-affisch. som visar en av filmens mest ikoniska scener på ett bra sätt.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.