Vintage, Filmer

Vintage är ett mycket populärt tema när det gäller att dekorera ett utrymme, oavsett om det är en bostad, en arbetsplats eller bara en plats att umgås på. I linje med detta har PhotowLäs merall samlat ihop en stor samling vintagefilmaffischer. Eftersom dessa filmer ofta är framstående eller unika filmverk som har överskridit tid och trender med odefinierbar kvalitet, kommer du att ha till hands en tidlös och elegant dekoration för dina väggar. Eftersom vintagefilmer ofta är universella favoriter som håller sig kvar efter upprepade visningar, kommer dina vintagefilmaffischer också att hålla måttet. Vårt sortiment består av motiv som har unika mönster, fantastiska färgkombinationer, rika detaljer och framför allt en otrolig charm och karaktär. Med Photowalls vintage-filmaffischer kommer du att göra ditt rum mer levande och visa din uppskattning för detta berättarmedium. Som vanligt har du alltid möjlighet att redigera bilderna så att de passar eller kontrasterar till din redan befintliga inredning, färgscheman och andra dekorativa komponenter.

De olika genrerna i vintagefilmernas affischer

Oavsett om du är en klassiker eller kanske en nybörjare som bara vill få en smak av filmhistoria, kommer vintagefilmernas affischer att tillfredsställa ditt begär. Vart och ett av dessa motiv ger en kraftig dos av nostalgi, är genuint underhållande och kommer att göra ditt utrymme mer intressant. Variationen som finns i detta sortiment beror också på att klassiska filmer inte bara är en genre, utan många filmtyper som är samlade i en och samma kategori. Vi har den svepande romantiska komedin, krigsdramaet och den politiska thrillern samlade i "Casablanca". Detta absoluta filmiska mästerverk är en klassiker för alla tider och finns fortfarande med på de flesta människors listor över de bästa filmerna genom tiderna. En vintagefilmaffisch som Movie Poster Casablanca kan vara en hyllning till denna pärla och öka din films trovärdighet, visuella tyngd och personlighet. Om du vill gå ännu längre tillbaka till stumfilmsgenren kan du använda en vintage-filmaffisch som Kid, där den legendariske Charlie Chaplin står i centrum. Du har en bred palett av valmöjligheter inom genren när det gäller att välja en vintage-filmaffisch för att vitalisera ditt hem eller kontor.

Definierande faktorer

Definitionen av en vintagefilm är ofta komplex och sällan entydig. En klassisk film bör enligt de flesta åsikter förvisso vara minst 25 år gammal innan den ens kan betraktas som klassisk. Med vintagefilmsaffischer behöver du inte oroa dig eftersom hela listan består av filmer som är mycket äldre än så. Trots detta är det viktigt att veta vad som verkligen är en vintagefilm, till skillnad från något som de moderna klassikerna. Det beror också på vilken generation du tillhör, eftersom vissa klassiska filmer kännetecknade ett visst årtionde och därmed gjorde den till en omedelbar klassiker under den nämnda perioden. Vintagefilmernas affischer har tillräckligt stor variation för att täcka alla dessa aspekter. Det finns fotografier från verkliga livet, som till exempel Mod och vänskap, där du omedelbart känner att du är på själva scenen och bevittnar handlingen. Vintage-filmaffischer har också konstverk som Movie Poster Mata Hari 2, ett fantastiskt stycke evig popkultur med fantastisk och unik design.

Ikoner i vintagefilmernas affischer

Oftast definieras vintagefilmer av karaktärerna, och i sin tur av de konstnärer som har porträtterat dem. Vem kan glömma James Dean i "Rebel Without a Cause"? Denna film var symbolisk för en generation under en mycket turbulent tid i den amerikanska historien. Du kan äga denna anda med vintagefilmaffischer som Rebel Without a Cause, en underbar konstbild som visar upp den outplånliga karisma som Dean förde med sig till filmduken. Sedan har vi den oefterhärmliga Audrey Hepburn på gamla filmaffischer som Two for the Road. Detta motiv lyfter fram skönheten och charmen hos denna magnifika Hollywoodlegend i sitt bästa ljus.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.