Serieteckningar

Om du letar efter moderna väggdekorationer till barnens sovrum, studieområde eller lekplats behöver du inte längre oroa dig för hur de kommer att reagera. Photowalls utmärkta, högkvalLäs meritativa och detaljerade samling av Comic Arts-affischer kommer garanterat att glädja de små. Dessa söta, affektiva och animerade motiv inspirerade av det konstnärliga arbetet i serier kommer säkert att avgöras av ditt barn. Den här kategorin har skapats genom att tänka på vad barnen gillar, men ändå ta hänsyn till vad så kallade "barn i hjärtat" kommer att minnas och vårda. Affischer med seriekonst kan användas inte bara i ett barnområde, utan även i hela bostaden, din egen rekreationsnisch eller om du är benägen för det, även på kontoret. Du kan också alltid ändra dessa föremål så att de passar ihop med din redan befintliga inredning och dina färgscheman.

Fördelen med affischer i seriekonst

Det spelar ingen roll, eller är av liten betydelse, om du inte är i den ålder som älskar animerade figurer. Sanningen att säga finns det verkligen ingen åldersgräns för att uppskatta dessa söta figurer. Du kan titta på tecknade filmer med dina barn och fortfarande njuta av det! Photowall har bekvämt nog ordnat upp affischerna i två mindre underkategorier, nämligen Brokiga och "Vem?". Som du kommer att upptäcka finns det inte bara ett överflöd av visuell glädje i Comic Arts-affischer, utan även en historia och en djupare mening. Båda underkategorierna har gott om magnifika motiv som kan appliceras på vilket rum som helst, men särskilt rum där barnen tillbringar den mesta tiden. Det är känt att det kan lyfta humöret, lindra stress och skapa goda vibbar om man har karaktärer som man älskar närvarande i sitt hem. Du kan också använda de fantastiska färgkombinationer som finns i Comic Arts affischer, och du har det perfekta verktyget för att dekorera alla bostadsområden, företagsområden och fritidsområden.

Den centrala figuren

De charmiga små varelserna i kategorin "Brokiga" i serien Comic Arts-affischer har skapats av Carin och Stina Wirsén, två svenska systrar som båda är författare, och de kan ta med sig allt det roliga direkt till din dörr. Brokiga är ett svenskt ord som betyder mångfärgad och full av livliga mönster. De små figurerna i den här serien bråkar och gör upp, biter och tröstar och så vidare. Även om de kan ha fruktansvärda gräl från tid till annan blir de lätt och alltid vänner igen. Little Pink guidar dig genom de flesta av de upplevelser som tas upp i varje berättelse, vilket du kan se på Comic Arts affischer. Little Pink är dock bara en av de många karaktärerna, där vissa återkommer från bok till bok, medan andra bara passerar förbi i en svärm av färg. De finns i alla former, vissa är rutiga, prickiga, rosa, gröna, bruna och blå och så vidare. I denna värld av serieteckningar utmanas barnen men respekteras och accepteras också för den de är. Gör ditt barns liv till ett äventyr med dessa fantastiska varelser och mönster.

En annan underkategori av Comic Arts-affischer

Stina Wirséns "Vem?"-böcker är en annan huvudvara på avdelningen för Comic Arts-affischer. Vem betyder i princip "vem", och i dessa berättelser förmedlas vardagliga situationer i form av fabler. Dessa spretiga, gulliga djur visar djup i sina känslor i barnsliga scenarier för att de allra yngsta ska bli förstådda. Vem-böckerna är av stor popularitet i Sverige och även utomlands och har gjorts till animerade filmer. Böckerna tar också upp svårare frågor, som i titlarna Vem blöder och Vem sover inte. Med Photowalls breda utbud av serieteckningar kommer detta segment att tilltala både barn och vuxna. Fågels hus, till exempel, kommer inte bara att förtrolla barnen utan kan också bli ett häftigt konstverk i vardagsrummet eller på kontoret. Eftersom den här animationen är mycket färgglad och inte alltför komplicerad är Comic Arts-affischer av den här typen också idealiska för ett småbarnsrum, som lugnar dem med en ljus bild.
Produktinformation
  • Visar 1-52 av 52 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.