Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

  Möte mellan inredningsdesign och konst - Emma Lindström för Photowall

  Idag lanserar vi ett exklusivt designsamarbete med den svenska konstnären Emma Lindström. Tapetkollektionen AURA omfattar 12 akrylmålningar med abstrakta och livfulla färgkompositioner. Genom sitt harmoniska och organiska uttryck bjuder varje tapetmotiv in till visuell avkoppling och sinnesro.
  Emma Lindström
  Emma Lindström,

  Emma Lindström är en etablerad svensk konstnär som har haft flera framgångsrika utställningar i USA, Frankrike, Tyskland och runt om i Europa. Hon driver sitt eget konstgalleri Anohaao gallery i centrala Göteborg och är ständigt  aktuell med nya utställningar världen över.

  Hennes konstnärliga arbetsprocess har varit en lång resa med flera år av experimenterande med olika tekniker, färger och materialval - något som ständigt varieras och utvecklas. Samtidigt är det Emmas sinnesstämning, känsla och slumpen som styr det visuella uttrycket.

  Arbetet börjar alltid med ett val av en specifik färgskala. Antingen utifrån en specificerad kundbeställning eller Emmas nuvarande sinnestillstånd.

  När jag börjar skapa, så går jag in i ett meditationsliknande tillstånd. Jag tillåter mig själv att låta intuitionen tala och processen leda vägen. Processens första stadier innefattar hällande och stänkande av akrylfärg och olika medier. Därefter går jag in i detaljarbetet med linjer och utjämningar som formar det slutgiltiga verket.

  De livfulla tapetmotiven i kollektionen AURA fyller rummet med en positiv känsla och energi. Tapeterna kan uppmuntra både till glädje, kreativitet, harmoni och avkoppling beroende på betraktarens sinnesstämning och behov i stunden.

  Jag hoppas och tror att tapeterna kan skänka en positiv och kraftfull energi till rummet och bidra till att göra det till en plats där det finns utrymme för kreativitet och glädje, men även en plats där det känns bekvämt att befinna sig i, säger Emma.

  Emma Lindström berättar även om sina tankar kring samarbetet och utmaningar kring tapetkollektionen.

  Det har varit väldigt spännande och utmanande att behöva tänka i stora format och hitta aspekter och färgskalor som känns spännande. Att behöva vara lite mer återhållsam och tänka mer i inredningsdesigntermer, men samtidigt behålla den konstnärliga integriteten hos originalverken på något sätt. Jag tycker vi lyckats landa i någonting som känns som ett bra möte mellan inredningsdesign och konst, säger Emma Lindström.

  Tapetkollektionen AURA säljs exklusivt hos Photowall och kan beställas som måttanpassad fototapet.

  AURA - SUPER NOVA
  AURA - BREATHE
  AURA Freshwater & AURA Esoteric

  Pressrum
  Högupplösta pressbilder - Emma Lindström - AURA

  Pressrum  -  Se alla tidigare pressreleaser
  Högupplösta bilder från tidigare pressreleaser

  För intervjuförfrågningar, presslån, tapetprover och ytterligare information, kontakta Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com,  +46 702 720 302.  

  Photowall - Wall Decor by Passionate People
  Vi tror på att rummets väggar påverkar hur vi mår! Därför är det vårt uppdrag att hjälpa människor att fylla sina väggar med inspirerande konst och väggdekor. Vi erbjuder ett noggrant utvalt och varierat sortiment. Med passion och omtanke hjälper vi dig få ditt hem att spegla din personlighet. Våra produkter tillverkas i Sverige och skickas över hela världen.

  Fler artiklar som kan intressera dig


  Snabb leverans

  Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

  100% Garanti

  Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.