Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

  Bröllop tillsammans med bloggaren Anja Forsnor

  Bröllopssäsongen är i full gång. Här på tapetfabriken dekorerar vi bröllopsfest och pratar bröllopstips med den svenska bloggaren och blivande bruden Anja Forsnor.

  Tapetvimplar i härliga motiv, fotobakgrund i pastell skapad av tapet, och kärleksfulla hjärtvolanger är några av våra bästa dekorationstips till den stora dagen. Bloggaren Anja och hennes Marcus tipsar om att inte glömma att planera de små detaljerna och att överraska gästerna med något oväntat. Ta en titt på våra bröllopsbilder och läs Anjas och Marcus tankar inför deras kommande bröllop för mer bröllopsinspiration.

  Paketen är inslagna i tapet med motiv av illustratören Cathy Nordström samt motivet Waves Blur av designer Linnéa Nilsson Lundell

  Först och främst hur gick frieriet till?

  Anja

  Vi hade en helt magisk semester i Thailand förra vintern. Under en av våra sista semesterkvällar gick Marcus ner på knä i sanden och överraskade mig med ord som gjorde att tårarna rann. Och en ring förstås, världens finaste ring! Sen skålade vi i kokosnötter och kysstes barfota i sanden under den stjärnklara himlen. Sådär löjligt perfekt och så väldigt vi.

  Marcus

  Jag var så nervös och minns nog knappt vad jag sa. Vad Anja inte visste då var att jag redan planerat ett frieri två år tidigare. Vi var även då på semester och jag hade bokat en heldag till havs med Anja. Men envis som hon är ville hon bestämt stanna vid stranden och jag lyckades inte lura med henne ombord, så det blev inte riktigt så som jag tänkt mig den gången. Då kändes det rätt snopet men i efterhand är det en rolig anekdot vi ofta skrattar åt.

  Glasstrutar av tapet med motivet Spring Medallion från Peppercookies kollektion samt motivet Confetti av designduon By May.

  Hur har planeringen av ert bröllop gått till?

  Marcus

  Vi vill planera i lugn och ro utan att stressa fram något så det blir många kvällar vid middagsbordet. Som småbarnsförälder får man hitta små luckor när tiden finns.

  Kan ni berätta lite kring ert kommande bröllop?

  Anja

  Vi tänker lekfullt, livligt, personligt och kärlekssprakande förstås! Vi tänker nog lite utanför boxen och vill göra det på vårt eget sätt. Vi har hämtat lite inspiration från ett tidigare bröllop vi varit på men detaljerna håller vi för oss själva ett tag till.

  Backdrop med motivet Sprinkles Yellow av illustratören Cathy Nordströms kollektion.

  Har ni några bröllopstips eller råd till andra par som planerar bröllop?

  Marcus

  Det är ER dag. Se till att bröllopet är för er egen skull och planera precis så som ni vill ha det. Titta inte så mycket på hur alla andra gör och våga bryta mot traditionella måsten ifall det inte känns rätt.

  Anja

  Bordsplaceringen och möblerna kan ofta vara avgörande för att få rätt stämning. Runda eller lite mindre bord är mer socialt och gör det enkelt att snabbt få igång samtal runt borden. Man vill ju att alla ska känna sig delaktiga och hitta sin plats i sällskapet.

  Vad tycker ni har varit viktigt att tänka på när man planerar bröllop?

  Anja

  Att skratta och ha kul! Så enkelt men så viktigt. Ät en god middag, dela en flaska vin och prata med varandra. Byt ut långa listor mot moodboards eller gör en peppande spellista som sätter känslan.

  Fler artiklar som kan intressera dig


  Snabb leverans

  Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt.

  100% Garanti

  Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.