Fjärilar

Människor har alltid älskat att se färgglada och vackra fjärilar flyga från blomma till blomma. Det är en nästan fascination för dessa varelser eftersom fjärilar är en djup och kraftfLäs merull representation av livet och teman som handlar om förvandling eller till och med återfödelse. Det är därför som man i många kulturer associerar fjärilen med vår själ. eller andar. Du kan föra in denna känsla i ditt hem, kontor eller fritidsutrymme genom att skaffa en av Photowalls utmärkta fjärilstapeter. Den unika designen, de rika detaljerna och de livfulla färgerna kommer att matcha eller kontrastera. perfekt med alla inredningar, färgscheman eller övergripande estetik. Runt om i världen ser människor på fjärilen som en som en symbol för förändring, hopp och uthållighet. Importera denna viktiga idé och inspiration till din bostads- eller kommersiella utrymmen. Dessutom kan du redigera dessa motiv så att de passar din allmänna designplan.

Förre symbolisering i fjärilar tapeter

Genom många berättelser har vi säkert hört talas om fjärilar som symboliserar livskamper som människor har uthärdat för att. framstå som en bättre människa, därav det tidigare nämnda temat om återfödelse och omvandling. Livscykeln hos en fjäril består faktiskt av fyra steg, nämligen ägg, larv, puppa och det sista stadiet, dvs. vuxen. I puppan i puppan förvandlas den till en vuxen fjäril. Denna förvandling kan ta några dagar för vissa typer av fjärilar och upp till ett år för andra! Detta gör en tapet med fjärilstema fjärilar ännu mer givande när man vet vilket kort men rikt liv dessa insekter lever. Det betyder att vi måste få ut det mesta av livet och att förändringarna kan vara abrupta eller gesterande, men alltid konstanta. Faktum är att fjärilar tapeter är ett utmärkt kvarleva av att förändring är fantastisk och livsavgörande. Bugs & Butterflies Offwhite - Small visar livets kretslopp på en ekosystem, ett annat kraftfullt sätt att påminna oss om att alltid ta hand om miljön när vi kan.

Livet är för kort

Fjärilar lever vanligtvis bara några veckor, vilket är ytterligare ett mycket viktigt faktum att känna till om dem. När den väl kommer fram från sin puppa som en fullfjädrad vuxen har en fjäril i de flesta fall bara 2-4 korta veckor kvar att leva. Under denna Under denna tid koncentrerar den all sin energi på två uppgifter, nämligen att äta och para sig. En fjärilstapet i ditt hem, kontor eller fritidsutrymme kan hjälpa till att få igång minnet av sådana grundläggande behov och önskemål som vi alla har. Än en gång, det att vi ska fokusera på de viktiga sakerna i livet, något som är mycket kraftfullt för något som är en dekoration. väsen. En fjärilstapet som Butterfly Poetry - Pink and Grey kan återuppliva våra batterier och vår hunger efter liv, med sina fantastiska toner, nyanser och nyanser. Den attraktiva blandningen av olika nyanser kommer att få dig att känna dig hoppfull. och väcka ett annat syfte. Så detta skulle vara en idealisk fjärilstapet för ditt vardagsrum eller familjeområde.

Sfjärilstapet som minnesmärke

Fjärilar använder sig av alla möjliga knep för att inte bli uppätna, trots att de rankas ganska lågt i näringskedjan, med många hungriga rovdjur som gärna vill äta dem. Vissa fjärilar viker sina vingar för att smälta in i bakgrund och använder kamouflage för att göra sig nästan osynliga för rovdjur. Att vara en överlevare är också en viktig egenskap. inspiration som behövs för att få idéer om hur du ska inreda ditt rum, och därför är en fjärilstapet det bästa valet för en fjäril. vettigt. De använder sig också av knep som att imitera andra insekter med starka färger som är giftiga, vissa skulle kunna säga att det är en fjärilstapet visar att du kan leva ett liv i snabbspår.
Produktinformation
  • Visar 1-68 av 68 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.