Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

  Hemma hos Starwoman

  Det är nytapetserat hemma hos Starwoman. Och vi bara älskar resultatet. Det samma gäller för hennes blogg. I vår intervju berättar Anna mer om sin inredningsstil, hur bostadskarriären sett ut och om drömhemmet.  
  Ohoy
  Ohoy

  Med vackra bilder och fingertoppskänsla för inredningstrender har Starwoman seglat upp på vår favoritblogglista. Något som för övrigt också Sköna Hem snappat upp då de utsett Annas blogg till veckans inredningsblogg. Extra glada blev vi förstås när vi såg att Anna tapetserat med tapeter från Photowall, närmare bestämt Ohoy av Fine Little Day. Perfekta i sonen Maximilians rum i nya huset i Enskede.

  Berätta Anna, varför valde du motivet Ohoy?

  – Vi bor i ett gammalt hus byggt 1927 och jag fastnade direkt för Ohoy. Dels för att den passar perfekt i ett barnrum, charmigt att den är ritad av just ett barn, men också för att den ser lite "gammal" ut. Som den vore tryckt på gråpapper vilket tilltalade mig.  Och jag tänkte att det skulle passa in här hos oss och jag fick rätt i min känsla. Vi är verkligen jättenöjda, både jag och min son Maximilian som bor i rummet med tapeten.

  Kan du berätta lite om dig själv?

  – Jag är 36 år gammal, född och uppvuxen på landet, i orten Björketorp i Västsverige med en mamma, pappa och lillebror. Flyttade till Stockholm 2008, och har numera en egen liten familj bestående av min man Jens och våra två barn; Maximilian född nov 2010 och så lilla dottern Celine som föddes nu i början av februari. Så just nu är jag föräldraledig men arbetar annars som skaderevisor för Folksamkoncernen och så driver jag bloggen Starwoman. Bloggen har funnits sedan 2007 och tanken med den är att jag vill att det ska vara som att öppna en godispåse med blandade karameller. Så jag försöker så gott det går att mixa vardag/familjeliv med mina intressen inredning, matlagning, shopping och tips i övrigt.

  Vad har du för inredningsstil?

  – Jag har kommit på mig själv att jag allt mer blandar stilar hej vilt. Jag tar helt enkelt det jag tycker är fint från olika inredningsstilar och så får det bli en mix. Det som är genomgående här hemma är att det är mycket vitt och ljusa färger, det gillar jag.

  Vilket är ditt bästa inredningstips?

  – Att helt enkelt köra på det man själv tycker är snyggt och strunta i alltför mycket trender och vad andra tycker.

  En favoritinredningspryl?

  – Det är är svårt, men just nu är det nog min nya vas "Dagg" från Svenskt Tenn.

  Hur ser ditt absoluta drömhem ut?

  – Jag måste svara mitt eget. Vi flyttade in här för snart två månader sedan och för mig är detta mitt drömhem. Ett gammalt hus i ett område från början av förra seklet i vitt. Mycket gammal charm bevarad, men ändå totalt nyrenoverat och fräscht i två våningar.

  Kan du berätta hur din bostadskarriär och tillhörande inredning sett ut?

  – Mitt första boende var tillsammans med min nuvarande man och en kompis till honom i ett radhusområde i Lund där vi studerade på universitetet. Där hade vi blandande möbler och hop-plock som det ofta blir när flera studenter ska dela boende. Därefter blev det en hyresrätt, i en sådan kan man ju inte göra så mycket och i den hade vi mest makens möbler som hade hängt med ett tag, långt ifrån den stil vi har idag. Sedan köpte vi vår först bostadsrätt och det var nog där någonstans som mitt inredningsintresse vaknade, då hade vi mycket ek och vitt som var väldigt populärt just då. Efter det hamnade vi i Hammarby Sjöstad och en lägenhet på nionde våning med fri utsikt. Underbart och där trivdes jag väldigt bra. Det var där min vita inredning tog allt mer fart. Men i takt med att vi blev fler i familjen så valde vi att flytta till ett stort hus i Enskede som är uppdelat på fyra familjer. Det har bara gått två månader men jag trivs redan som fisken i vattnet, trots att saker och ting inte är klara inredningsmässigt ännu!

  Fler artiklar som kan intressera dig


  Snabb leverans

  Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt.

  100% Garanti

  Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.