Fantasy

Fantasitapeter är ett bra sätt att visa upp din roliga och kreativa sida. Vårt breda utbud av fantasyrelaterade teman omfattar, men är inte begränsat till, fantasifigurer, djungeldjurLäs mer, cirkusfolk, skogsvarelser osv. Detta tillåter dig att experimentera med kontraster och justera den visuella tyngden i ett rum enligt dina önskemål. Som alltid kan Photowalls din fantasitapet justeras, ändras och modifieras enligt dina önskemål, din smak och den övergripande designen för ditt utrymme, rum eller område.

Karaktärerna i fantasy tapeter

Alla sorters scener och teman med verkliga och mytiska varelser på fantasy tapeter kan vara inkörsporten till en explosion av inredningsanda, vilket gör det till en rolig aktivitet för både unga och gamla. Ett av de mest populära föremålen i vår arsenal av fantasytapeter är tapeter med Hornstull-tema. Föreställ dig dessa vackert charmiga varelser som galopperar över väggen på en underbart livfull bakgrund, som stänker i frodiga toner och nyanser, och allt detta inom dina fyra väggar! Hornstull Owls har oerhört vackra färger i kombination med en ovanlig design som säkert kommer att glädja både unga och gamla. Detta stycke kommer att bli en framstående och iögonfallande utsmyckning, en sann och testad fantasytapetssuccé!

Användning av fantasy tapeter som en slående bakgrund

Vi underskattar aldrig kraften en bra bakgrund, särskilt i våra egna personliga utrymmen. Vissa är rent nyckfulla, som bakgrunder av vardagliga föremål som ett kök eller bokhyllor. Sedan finns det andra bakgrunder som tar ditt sinne på en flykt från verkligheten med scener som en konstnärlig skrotuppställning eller figurer i luften. Dessa kan fungera bra som en karaktärsbeskrivning och ge ditt rum en personlig prägel med en verkligt fascinerande fantasytapet. Med vårt breda urval har du möjlighet att välja mellan dessa olika teman och anpassa din fantasitapet i enlighet med din dekorativa förkärlek.

Kreativt sinne som ingångshuvud

Illusioner är också en del av vårt psyke och ger oss en ingång till kreativitet. Varför inte manifestera detta koncept genom att lägga till fler fantasitapaper som cirkustemat som erbjuder en vy av den övertygande världen av festivalliv komplett med cirkusdjur och de klassiska clownerna? Eller vad sägs om den underbara Junkyard - Gray, där du tittar in i en utomvärldslig plats, som om du står vid ett fönster i en dröm, men det manifesteras i en konstnärlig illustration? Det finns så många fler motiv att välja mellan, vilket garanterar att du får den fantasytapet som passar dig bäst.

Fantasy tapeter för en mer mogen publik

Saken är den att ju mer du tittar på dessa ögonfröjande fantasytapeter, desto mer detaljrikedom kommer du att lägga märke till i praktiskt taget varenda del av väggmålningen, på grund av våra högkvalitativa standarder och mycket singulära mönster. För dem som har lite mer affinitet för det edgierade, mörkare materialet har vi stycken som Fir Forest, ett Goth-inspirerat koncept där du kan se en skog i svart och vitt som ser ut som en mycket stiliserad teckning. Sedan har vi Mundi, en hänförande konstnärlig presentation som kan ge behagliga pirrningar längs ryggraden och definitivt en fantasiväggmålning som kommer att ge upphov till intressanta utbyten mellan dig och dina gäster.
Produktinformation
  • Visar 1-33 av 33 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.