Blandad Media

Konst med blandade medier är en stil som använder mer än ett medium eller material. Collage är ett populärt exempel på denna typ av konstform. Man använder material som tyg, papper, tLäs merrä och föremål som finns runt omkring oss i vardagen. Detta medium kan klassificeras i fyra kategorier, nämligen: collage, assemblage, konst med upphittade föremål och förändrade böcker. Photowall tar dig med på en rundtur i detta märkliga men härliga medium med sin unika kollektion av tapeter med blandade medier. Bilderna visar några av de mest populära exemplen på denna typ av skapande. Låt dessa tapeter med blandade medier utöva sin magi på insidan av ditt hem och förvandla trista, vardagliga utrymmen till livliga och dynamiska bostadsområden. Du kan aldrig göra fel med att visa upp flera av dessa mixed media tapeter i din urbana bostad. De finns i ett nästan oändligt antal färger och mönster för den avantgardistiska stadsbon att välja mellan. Häng upp några av dessa mixed media tapeter i ditt vardagsrum för att skapa en magnifik mittpunkt. Placera dem strategiskt i barnens sovrum och lekhagar och se hur de häpnadsväckande stirrar på dessa slående och vilt roliga bilder. Låt dessa tapeter med blandade medier bli en fast punkt i ditt hem.

Kombinerade i mixed media tapeter

Ett av de första konstverken som hyllats som en äkta mixed media-produktion är kanske Pablo Picassos collage med titeln Still life with chair caning, som han färdigställde 1912. Den store spanske mästaren sammanförde tyg, färg, papper och rep för att ge liv åt detta unika mästerverk. Photowall hyllar detta speciella medium med "Ghost in the Machine-White", "Plateau" och "Flora" i sitt fina sortiment av tapeter med blandade medier. Dessa fängslande bilder är några av de mer färgglada konstverken som erbjuds i denna kollektion. Att ha dessa tapeter med blandade medier i ditt hem kommer att vara som att äga din egen samling av moderna mästerverk, men för en bråkdel av vad de skulle kosta dig på en konstauktion. Stapla dessa mixed media tapeter i kolumner för att skapa ett magnifikt konstnärsverk på dina väggar. Det finns praktiskt taget ingen fel plats i ditt hus att visa upp denna mixed media tapet. Till och med ditt kök skulle få en infusion av färg och elektricitet med denna tapet på väggarna. Ha en fantastisk tid med att skapa överdådiga måltider medan du är omgiven av denna inspirerande och uppfriskande mixed media tapet runt omkring dig.

Kreativ i blandade tapeter

Stora konstnärer som Matisse, Cornell, Dubuffet och Kelly har också införlivat denna intressanta stil i sina verk. Flera av deras museiinstallationer är tydligt inspirerade av mixed media-rörelsen. Den här typen av konst är särskilt populär bland konstnärer eftersom det inte verkar finnas någon gräns för den uppfinningsrikedom och fantasi man kan utforska med den här stilen. Nästan vad som helst är möjligt, och alla slags material kan användas. De tilltalar den lekfulla naturen hos alla konstnärer. Photowall ger dig ännu mer att uppskatta med "Marsh Marigold", "Rhizome" och "Strawberries" i sitt outtömliga urval av mixed media tapeter. De djärva färgerna och de orädda kombinationerna i dessa verk gör dem till perfekta prydnader för ditt hem eller kontor. Det finns en särskild sorts elegans som utstrålar denna tapet med blandade medier som är svår att sätta ord på. Men det tar ingenting från styrkan i dess estetiska effekt. Placera några av dessa i dina loungeområden och rekreationsutrymmen och känn hur dagens bekymmer helt enkelt faller bort. Tänd en cigarr i ditt privata arbetsrum med den här mixed media tapeten runt omkring dig, och känn att du har framkallat de stora mästarnas kraft att bebo ditt vardagsrum.

Lekfullt och perfekt

Några av de mest berömda museerna i världen har konstnärliga installationer som använder sig av den här blandade mediestilen. Och att köpa dessa fina konstverk kan verkligen vara en kostsam affär. Photowall ger dig ännu mer att älska med "Alchemilla Vulgaris", "Zen-Flow" och "Sky-Blue" i sitt vackra sortiment av mixed media tapeter. Dessa bilder har en ljusare färg och har en mer eterisk känsla. De är perfekta att sitta ovanpå din säng för att ge dig en känsla av vila och frid Deras mjuka nyans kommer att utlösa lugnande signaler i din hjärna som gör att du kan få en djup och föryngrande nattsömn. Dela skönheten i den här tapeten i blandad media med din familj och dina nära och kära genom att bjuda in dem att sitta med dig i ditt arbetsrum och ha minnesvärda stunder av samhörighet och gemenskap. Den här tapeten med blandade medier kan till och med ta sig till ditt kontor för att ge de trista och trista väggarna på din arbetsplats lite välbehövligt liv. Du kommer att vara den certifierade bollens skönhet på kontoret när du piffar upp saker och ting med den här fantastiska tapeten med blandade medier.
Produktinformation
  • Visar 1-89 av 89 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.