Mönster

Stilen är en av de viktigaste faktorerna att ta hänsyn till när du inreder ditt utrymme, eftersom den inte bara uttrycker estetik som du vill skapa, utan återspeglar också din karaktäLäs merr och den stämning du försöker skapa. Mönstertapeter är ett av de bästa verktygen för en lyckad dekoration av ditt hem, kontor eller något annat personligt. utrymme. Photowalls utmärkta sortiment av högkvalitativa mönstertapeter är bekvämt arrangerade i olika kategorier, så att du kan bläddra bland motiven i enlighet med vad du letar efter. 3D, cirklar och prickar, damast och medaljonger, blommor, geometriska mönster, rutor, objekt, upprepande mönster och randiga mönster tapeter är alla här för för dig. Dessa objekt kan också justeras enligt dina personliga önskemål och ändringar. Här är bara några exempel på de många kategorierna och även deras respektive anmärkningsvärda mönster tapeter.

 

Tips för att använda randiga tapeter

Först och främst ska du undvika att använda randig tapet med färger som krockar. Ränder är grafiska nog i sig själva för att Det är därför viktigt att använda färger som antingen kontrasterar eller kommer från samma färggrupp, beroende på hur man använder den. beroende på vilket utseende du vill ha. Om färgerna i en randig tapet krockar med varandra kommer rummet att se rörigt och distraherat ut. snarare än grafisk och slagkraftig. Mycket värt att notera är också att se till att motverka ränder med mindre upptagen design. element i ditt hem, kontor eller något annat utrymme som du har valt att renovera eller omgestalta. Som till exempel om du har randig tapet, är det förmodligen bättre med enfärgade möbler. En av de viktigaste faktorerna att ta hänsyn till när använda randiga tapeter är rummets storlek. Ju större rummet är, desto bredare bör ränderna vara. Att blanda breda och smala horisontella randiga tapeter fungerar också mycket bra i fritidsrum och barnrum eftersom de skapar ett mycket lekfullt utseende. Stripe Purple är ett fint exemplar av detta begrepp, som skulle kunna glädja och piffa upp vilket rum som helst.

Grids tapeter som balanserare

Skönheten med rutnätstapeter är att de är konsekventa och jämna saker, så när du kombinerar dem med en symmetrisk layout blir det mycket lättare att bedöma vilken sida av din design som överröstar den andra. Även om om den andra dekorativa komponenter är ganska starka och lätt skulle kunna betraktas som överväldigande, kan en snyggt anpassad och perfekt snygga rutnätstapeter håller det svalt, inte rörigt, och jämnar ut den visuella vikten och intresset. Genom använda en effektfull rutnätstapet som grund för din inredning kan du dra uppmärksamheten mot eller bort från vissa andra element. Ta till exempel Friends in Need från urvalet av rutnätstapeter, en synligt fantastisk men samtidigt tydligt och obefläckat motiv som balanserar de andra utsmyckningarna i ditt rum när det gäller färg, stil och visuell balans.

Hur man använder geometriska tapeter

Förutom att ge ditt rum piffighet kan geometriska tapeter skapa en specifik stämning. Har du någonsin lagt märke till hur du känner när du ser en viss form? Olika former kan, beroende på vilken miljö de befinner sig i, diktera någon slags. känsla eller åtminstone en reaktion. Man måste dock vara försiktig när man drar nytta av detta fenomen när man använder en geometrisk tapet. För många former eller för mycket av en form kan ge en hög energi och en sorts frenetisk nervositet, men kan också utlösa vaga känslor av irritation. Effekten av geometriska tapeter är subtil, ibland till och med omedveten, men den finns definitivt där. Psykologer har länge insett att geometriska former har, eller kommer att söka, en plats i våra mentala och känslomässiga landskap. Det är därför de använder dem mycket i personlighet tester, en annan intressant trivialitet att ta hänsyn till när du väljer din geometriska tapet. För att göra det enkelt, formerna du sätter in i din heminredning, i form av geometriska tapeter, ska skapa stämningar som du vill ha.
Produktinformation