Vilt i min trädgård - Tapet - Hall

1835

motiv

Mönster

Stil är en av de viktigaste faktorerna att beakta när du dekorerar ditt utrymme, eftersom det inte bara uttrycker den estetik du strävar efter att etablera, utan också återspeglar dinLäs mer karaktär och den stämning du försöker skapa. Mönstertapeter är ett av de bästa verktygen för en framgångsrik inredning i ditt hem, kontor eller något annat personligt utrymme. Photowalls utmärkta sortiment av högkvalitativa mönstertapeter har bekvämt arrangerats i olika kategorier, så att du kan bläddra bland motiven i enlighet med vad du letar efter. Tapeter med 3D, cirklar och prickar, damast och medaljonger, blommor, geometri, rutnät, föremål, upprepande mönster och randiga mönster är alla här för dig. Dessa artiklar kan också justeras efter dina personliga önskemål och modifieringar. Här är bara några exempel på de många kategorierna och också deras respektive anmärkningsvärda mönstertapeter.

Tips för användning av randig tapet

Undvik först och främst att använda randig tapet med färger som krockar. Ränder i sig är tillräckligt grafiska för att skapa effekt, så det är viktigt att använda färger som antingen kontrasterar eller kommer från samma färggrupp, beroende på vilket utseende du vill ha. Krockande färger i randig tapet gör att utrymmet ser rörigt och distraherat ut snarare än grafiskt och slagkraftigt. Mycket anmärkningsvärt är också att se till att motverka ränder med mindre stressiga designelement i ditt hem, på kontoret eller i något annat utrymme du har valt att renovera eller göra om. Om du till exempel har randig tapet, är solida möbler antagligen rätt väg att gå. En av de viktigaste faktorerna att beakta när du använder randig tapet är storleken på rummet. Ju större rummet är, desto bredare ska ränderna vara. Att blanda breda och smala horisontella randiga tapeter fungerar också riktigt bra i fritidsrum och barnrum eftersom de skapar ett mycket lekfullt utseende. Stripe Purple är en fin artikel i enlighet med denna uppfattning, som kan glädja och piffa upp alla rum.

Rutnätstapet som balanserare

Det fina med rutnätstapeter är att de är konsekventa och jämnar ut saker, så när du sammanför det med en symmetrisk layout blir det mycket lättare att bedöma vilken sida av din design som överträffar den andra. Även om de andra dekorativa komponenterna är ganska starka och lätt kan betraktas som överväldigande, håller en snyggt uppriktad och perfekt stilfull rutnätstapet det lugnt, inte rörigt och jämnar ut den visuella vikten och intresset. Genom att använda en slående rutnätstapet för din inredning kan du rikta uppmärksamhet mot eller bort från vissa andra element. Ta något som Helix från kollektionen med rutnätstapeter, ett visuellt fantastiskt men samtidigt tydligt och rent motiv som balanserar de andra utsmyckningarna i ditt utrymme när det gäller färg, stil och visuell balans.

Hur man använder geometriska tapeter

Förutom att lägga till vigör i ditt rum kan geometriska tapeter skapa en specifik stämning. Har du någonsin lagt märke till hur du mår när du ser en särskild form? Olika former, beroende på omständgheten de befinner sig i, kan diktera någon form av känsla eller åtminstone en reaktion. Man måste dock vara försiktig när man utnyttjar detta fenomen när man använder en geometrisk tapet. För många former eller för mycket av en form kan avge en hög energi-atmosfär och en slags frenetisk skarphet, men kan också utlösa vaga känslor av irritation. Effekten av geometriska tapeter är subtil, till och med undermedveten ibland, men den är definitivt där. Psykologer har länge insett att geometriska former har, eller kommer att söka, en plats i våra mentala och emotionella landskap. Det är därför de använder dem mycket i personlighetstester, en annan intressant trivia att tänka på när du väljer din geometriska tapet. För att göra det enkelt bör de former du placerar i din heminredning, i form av geometriska tapeter, skapa stämningar du vill ha.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.