Geometriskt

Oavsett om det är cirklar, kvadrater, trianglar, rektanglar eller andra former kan geometriska mönster hittas i nästan alla aspekter av inredningen. Inredningsarkitekter använder oftaLäs mer geometriska mönster för att skapa ett djärvt uttalande eller en iögonfallande fokuspunkt vid utformningen av ett rum. Som du kommer att se i Photowalls förstklassiga sortiment av geometriska tapeter kan dessa former användas för att utveckla en känsla av rörelse i rummet, för att rikta ögat mot ett ämne eller för att skapa textur eller djup i rummet. En sak är säker, geometriska tapeter kan ha ett stort inflytande. En välplacerad, detaljrik och vackert färgad geometrisk tapet förvandlar ett annars monokromatiskt rum till något fascinerande och minnesvärt. Alla dessa motiv kan anpassas i enlighet med dina övergripande designplaner, olika färgscheman och din allmänna estetik.

Hur man använder geometriska tapeter

Förutom att ge ditt rum piffighet kan geometriska tapeter skapa en specifik stämning. Har du någonsin lagt märke till hur du känner dig när du ser en viss form? Olika former kan, beroende på vilken miljö de befinner sig i, diktera någon slags känsla eller åtminstone en reaktion. Man måste dock vara försiktig när man drar nytta av detta fenomen när man använder en geometrisk tapet. För många former eller för mycket av en och samma form kan ge en energirik känsla och en sorts frenetisk nervositet, men kan också utlösa vaga känslor av irritation. Effekten av geometriska tapeter är subtil, ibland till och med omedveten, men den finns definitivt där. Psykologer har länge insett att geometriska former har, eller kommer att söka, en plats i våra mentala och känslomässiga landskap. Det är därför de använder dem mycket i personlighetstester, en annan intressant trivialitet att ta hänsyn till när du väljer din geometriska tapet. För att göra det enkelt, de former du sätter in i din heminredning, i form av geometriska tapeter, ska skapa stämningar som du vill ha.

Cirkelformade former i geometriska tapeter

Cirklar skapar ett flöde och kommer ofta själva från ett flöde. Som ett resultat genererar de de mjukare känslorna som ömhet, tillgivenhet och medkänsla. Använd en cirkulär geometrisk tapet för att skapa en omtänksam sinnesstämning, något som passar särskilt bra i ett bostadsområde. I personlighetstester representerar cirklar ofta harmoni och trygghet. Detta kan också användas för att motivera en cirkulär geometrisk tapet på ett kontor, för att skapa en atmosfär av tillit och trygghet. Circulation II är ett utmärkt exempel på detta, eftersom den inte bara kombinerar de ovannämnda egenskaperna utan också blandar in en gnutta stil och karaktär med sin distinkta design och dynamiska färgkombination.

Geometrisk tapet med kvadrater och rektanglar

Dessa raka former skapar mer starka känslor som makt, linjäritet och pålitlighet. Eftersom kvadrater och rektanglar skapar en känsla av stabilitet och balans är dessa geometriska tapetmotiv bra val för kontorsutrymmen. Tänk dig något som Tee Hives Wild, ett mycket slående verk som har massor av kvadrater och rektanglar, men som är återgivna på nästan ett 3D-format. Det ser inte bara coolt och trendigt ut, utan förstärker fortfarande de tidigare diskuterade egenskaperna styrka och soliditet.

Mångfald av alternativ av geometriska tapeter

Med tanke på det stora utbudet av geometriska tapeter som finns i det här urvalet kan du skapa bokstavligen vilken känslomässig effekt du vill ha i ditt bostads-, affärs- eller fritidsutrymme. Med Photowalls sortiment av geometriska tapeter kan du använda din inredning för att höja ditt humör, inspirera, motivera och skapa fantastiska miljöer.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.