Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Äng - Tapet - Sovrum

22

motiv

Retro

Att använda gammaldags designmönster är en populär trend inom inredning. Retrotapeter kännetecknas av ikonerna för deras särskilda tid, livlig grafik och olika livfulla färger. Detta Läs merpopulära tema visar inte bara sin närvaro i hem utan också på många kontor och fritidsutrymmen. Photowalls utsökta sortiment av retrotapeter har allt för dina utsmyckningsbehov med sina unika mönster och alternativet att alltid redigera eller justera dessa bilder i enlighet med dina uppfräschningsplaner när det gäller storlek, färg och så vidare.

Förklara retrotapeternas popularitet

Retrotapeter övergår tid, stilar och smaker. Retrotapeter med den där distinkta och stämningsfulla smaken är väl accepterade och gillade av de flesta människor från många olika länder och kontinenter. Retrotapeter fokuserar vanligtvis på vissa epoker eller specifika popkulturer där deras individuella färgtoner, nyanser och färgskiftningar aldrig är för tråkiga eller för färgstarka. Eftersom vi har en tendens att associera värde med gamla saker, oavsett om det är av sentimentalitet eller nostalgi, är retrotapeter det dekorativa verktyget som ska användas. Även om denna uppfattning hjälper till att fängsla alla som tittar på retrotapeter, är det också populärt att matcha eller blanda det med moderna designelement. Retrotapeter ger också en antydan av romantik till ditt bostads-, kommersiella eller fritidsutrymme. Det gör att vi känner att livet var mycket enklare, mindre stressande och avslappnat när vi var i vår barndom eller i skolan. Det kan också vara där en retrotapet tar oss tillbaka till de härliga och minnesvärda dagarna då livet var mer sorglöst.

Retrotapetens element

Retrotapeten har flera tillvägagångssätt för sitt tema och vissa element som ofta upprepas. Vissa väljer att använda gamla bilar, retroproduktmodeller, gammaldags fotografier och andra sådana gamla bilder för att skapa det utmärkta klassiska utseendet. Det finns flera av dessa avgörande element som bidrar till att göra en riktigt retro tapet. Vintagefärg är en av de viktigaste. Eftersom fullfärgstryck tidigare var mycket kostsamt användes till övervägande del två-tonad färg förr i tiden. Det är därför retrotapeter kan begränsa användningen av färg, men det betyder inte att det inte finns väldigt färgglada livliga bilder som Jazz, en häftig och konstnärlig bit som kan användas hemma, på kontoret eller ditt avalppningsutrymme. Enkla former är också en viktig komponent i retrotapeter. Genom att gå igenom mönster av olika berömda visar avslöjar det också hur en sådan form användes och fortfarande används för att skapa maximal visuell effekt. Den retrotapet som heter Fragments är ett mycket konkret exempel på detta element. Användningen av struktur i retrotapeter är ett annat element som är viktigt vid uppfräschning. En subtil användning av struktur i bakgrunden hjälper till att skapa en visuellt tilltalande och fängslande bakgrund. Medan vissa retrotapeter ger en sliten look, kännetecknas andra av deras mer posterliknande konst med subtila färger. Woodland Sweet Leaves Pattern är en retrotapet av denna natur. De underbara löven i charmiga, jordiska toner kommer att förmedla en struktur av intresse för ditt utrymme.

Användning av retrotapeter

Att använda retrotapeter i inredning kan också vara ett försök att få tillbaka minnen från det förflutna. Använd detta till din fördel genom att blanda och matcha retrotapeter med de rätta dekorativa tilläggen, färgschemana och kanske ännu modernare element som kan vara en god motsvarighet till den nostalgiska känslan. Crocodile Blue är en av de retrotapeter som uttrycker den idén, att se gammaldags ut men kombinerad med en ny hippare vibb. Forest Spice - Night ser också ut som något direkt från din barndom, men är samtidigt en retrotapet som ser bra ut i alla moderna rum.
Produktinformation
  • Visar 1-22 av 22 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.