Surrealism

Surrealismen är en kulturell rörelse som tog sig uttryck i konsten efter första världskriget. Denna stil använde sig av en sammansmältning av olika verkligheter för att väcka det medvLäs meretna sinnet till liv med sina oortodoxa bilder. Det är en stil som skapar och kombinerar olika element för att få fram bilder som inte kan existera i den fysiska världen. Det är ett drömlandskap där den enda gränsen för vad man kan se är fantasin. Photowall tar dig in i det mänskliga undermedvetna med sin anmärkningsvärda samling av surrealistiska tapeter. Dessa fängslande och häpnadsväckande bilder är de perfekta exemplen på denna speciella stils attraktionskraft. Dessa surrealistiska tapeter som hänger i ditt hem kommer att förvandla ditt vardagsrum till ett eget museum för samtidskonst. Förbered dig på att få din värld vänd upp och ner med dessa fantastiska surrealistiska tapeter. Det finns ingen gräns för var du kan visa upp dem i ditt hem. Varje tum av väggen du hänger dem på kommer att genomsyras av konstnärlighet och djup. Dessa fantastiska surrealistiska bakgrundsbilder kan till och med vara till stor nytta för dina barn. Eftersom de kommer att introduceras till den underbara aspekten av sinnet, som kallas det undermedvetna, med dessa surrealistiska tapeter i deras omedelbara närhet.

Drömliknande i surrealistiska tapeter

I bokstavliga porträtt är konstnärens mål att med all intrikat noggrannhet levandegöra den figur han målar. I surrealismen är preceptet det rakt motsatta. Element som omöjligen kan existera inom fysikens och vetenskapens gränser blandas samman för att skapa något som verkar ha uppstått ur en förvirrad dröm. Photowall ger dig en glimt av denna vision med "Water Color Space I", "Interrupted Universe Fusion I" och "Hornstull Mushroom" i sin underbara samling av surrealistiska tapeter. Bilderna på dessa surrealistiska bakgrundsbilder verkar som om de har kommit från det osammanhängande sinnet hos en schizofren person, eller en person som upplever kraftiga psykiska hallucinationer. Men märkligt nog finns det en oförklarlig skönhet och symmetri i allt detta. Som William Shakespeare en gång sa: "Även om det är galenskap, så finns det metod i det". Placera några av dessa surrealistiska tapeter i ditt vardagsrum och se hur dina familjemedlemmar sitter fascinerade, medan de stirrar på dem i timmar och försöker förstå innebörden av det de ser. Dina barn kommer att älska dem för den unika och lekfulla kvalitet som de tillför dina vardagsrum.

Oföreställningslöst i surrealistiska tapeter

Psykologin lär oss att id:et är sätet för vårt undermedvetna och att det är ansvarigt för alla våra lägre instinkter. Det har ingen av de förfiningar som åstadkoms av det mer polerade egot eller superego. Surrealismen är den fysiska manifestationen och den konstnärliga motsvarigheten till det mänskliga id:et. Photowall tar dig till en plats utan gränser med "Hornstull Houses", "Landscape 2" och "Landscape" i sitt fina sortiment av surrealistiska tapeter. Dessa bilder skildrar en omtumlad version av verkligheten som är visuellt tilltalande och kan utmana sinnet. Utmana logik och förnuft med dessa häpnadsväckande surrealistiska tapeter i ditt hem. Bjud in dina vänner, som har en förkärlek för det konstnärliga och oortodoxa, för att tillbringa en eftermiddag med dig, dricka vin och helt enkelt uppskatta dessa fina surrealistiska tapeter. Hör deras åsikter och tolkningar av de obskyra och fragmenterade bilderna som du presenterar för dem. Ha en djupgående diskussion om sambandet mellan surrealism och det undermedvetna medan du solar dig i skönheten hos de underbara surrealistiska tapeterna. Timmarna kommer att gå obemärkt förbi medan ni fördjupar er i frågor av djupare betydelse, inspirerade av närheten till dessa surrealistiska tapeter. Det kommer aldrig att finnas ett ögonblick av tristess i ditt hem.

Rim och resonemang

För vissa människor kan dessa surrealistiska bilder vara förvirrande och nerviga. Men för en viss typ av person eller en viss typ av tankesätt kan dessa bilder vara lugnande och lugnande och till och med upplyftande. Photowall uppfyller önskemålen hos denna speciella typ av publik med "Mundi", "Hornstull Bird" och "Interrupted Universe VI" i sitt magnifika utbud av surrealistiska bakgrundsbilder. Dessa bilder är meningsfulla, men saknar logik. De har rim men erbjuder ingen anledning. Det är just detta som är den tilltalande effekten av den här specifika konststilen. Läkare inom psykiatrin har ofta använt denna typ av surrealistiska bilder för att mäta sina patienters mentalitet. Hur en person tolkar eller förstår det han ser säger mycket om hans psykologiska tillstånd. Dessa fängslande bilder tillhör varje betraktare på sitt eget sätt. Photowall erbjuder dig något som annars skulle kosta dig en förmögenhet med dessa surrealistiska bakgrundsbilder. De är välgjorda kopior av dessa fina konstnärliga prestationer. Och med ett klick på en knapp kan du få dem som en del av din egen personliga samling. Bli stadens samtalsämne med dessa surrealistiska bakgrundsbilder i dig.
Produktinformation
  • Visar 1-13 av 13 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.