Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

  Kvinnodagen 2017 – Photowall inspireras av kvinnliga designers

  Det handlar om kvinnor. Sex starka och inspirerande kvinnliga designers. Dagen till ära vill vi passa på att hylla dem och deras tapetkonst lite extra.  

  Nothing Can Go Wrng  

  Holy Granite - Grey by Nothing Can Go Wrng

  Svävande penseldrag, glamour och en explosion av färger sammanfattar designduon Nothing Can go Wrngs tapetmotiv. Duon bestående av Adriana Bellet och Paula Maso skapar mönster där deras kärlek till färg och form står i fokus. För Photowall har de skapat monsterabladterrazzo-mönster och konfettiglitter i fina färgkombinationer. 

  Eternal Weekend – Blue by Nothing Can Go Wrng


  Jonna Jinton  

  The Secret Place by Jonna Jinton

  Jonna Jintons naturmagi började gro när hon själv som 21-åring flyttade till en liten by i Norrland. Idag är hon fotografen, bloggaren och konstnären som har satt den magiska naturen från Västernorrland på tapeten. Med sin kamera har Jonna fångat dansande dimma och isblå träd i skymningen och ensliga träd. 

  Into the Wild by Jonna Jinton


  Cathy Nordström  

  Sprinkles Yellow by Cathy Nordström

  Glasspinnar fulla med prickar och blå isbjörnar som bor i skogen tillsammans med flamingos och jättestora jordgubbar skapar utrymme för fantasi på väggarna i barnrummet. Cathy Nordströms kollektion för Photowall bjuder in till lek och diskussion och är skapad med inspiration från barns outtömliga fantasi. 

  Ice Cream Pink by Cathy Nordström


  Team Hawaii   

  Darwin On A Plate by Team Hawaii

  Svampar, grodor, fåglar och fjärilar. Designduon Team Hawaii med Malin Grundström och Anne Gustavsson har skapat tapetmotiv som får oss att tänka på naturen. Deras tapetkollektion Nature Calling finns exklusivt hos Photowall och kollektionens motiv beställs efter egna mått. 

  Cuckoo’s Nest Heather by Team Hawaii

  Förutom dessa sex designers har vi många nya, välkända och talangfulla kvinnliga designers och fotografer i vårt sortiment, något som vi är väldigt stolta över. Alla med sitt unika formspråk och sin egen kreativa process. Dessutom letar vi efter nya fantastiska kvinnor att få lyfta fram och samarbeta med. Hela tiden. 

  Fler artiklar som kan intressera dig


  Snabb leverans

  Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

  100% Garanti

  Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.