Frukt

Färgglada, överdådiga och attraktiva är de ord man skulle använda för att beskriva de flesta mogna och friska frukter. Frukttapeter är några av de vackraste designerna från PhotowallsLäs mer olika samlingar. Gör din tråkiga och slätstrukna inredning levande och livlig med dessa magnifika frukttapeter, med sina unika mönster, energigivande nyanser och rika detaljer som du säkert kommer att lämna dig glad och nöjd. Precis som att äta dem i verkligheten har frukter i frukttapeter också hälsofördelar, i det här fallet mer på den känslomässiga och psykologiska sidan. Dessa motiv kan framkalla en stämning eller atmosfär av ett rent och hälsosamt liv, samt förmedla känslan av att det är viktigt för dig att ha frukter i ditt hus, fysiskt och metaforiskt.

Attraktiva fasader med frukttapeter

Att dekorera inredningen i ditt hem, kontor eller något annat rekreationsutrymme kan vara roligt och spännande. Du får shoppa och välja rätt inredning för dig och kan på så sätt personifiera din inredning. Numera finns det många olika sätt att göra detta på och ett av de mest populära numera är med hjälp av tapeter. Detta är effektiva och innovativa beläggningar som omedelbart ger skönhet åt vilken enkel vägg som helst. En av de mer underbara tapetkollektionerna från Photowall är frukttapeterna. Frukt som vi känner till har inte bara många hälsofördelar, utan de kan också bidra till estetiken i ditt bostads-, affärs- eller fritidsutrymme. Med färgglada frukter i vårt sortiment av frukttapeter, som ananas, bär och nötter, kan dessa motiv få vilken inredning som helst att se mer inbjudande och bekväm ut. Wild at Heart 4, till exempel, innehåller till och med några underbara djur för ytterligare visuell tyngd och intresse.

Placering av frukttapeter

Naturligtvis blir nästa fråga är var man ska lägga till en frukttapet. Svaret är att frukttapeter kan läggas till i vilket rum som helst i ditt hem, kontor eller fritidsutrymme. Om du till exempel lägger till en design av ditt val i vardagsrummet kan du uppgradera dess utseende och göra det mer varmt och välkomnande för din familj, dina vänner och gäster. Det är också klokt att förnya köket med en frukttapet, eftersom färgerna kan göra atmosfären ljus och ljus och till och med framkalla en god aptit. Förutom dessa rum kan man genom att lägga till en frukttapet på en fasad skapa en underbar fokuspunkt som säkerligen kommer att stå i centrum för uppmärksamheten. Föremålet med titeln Pineapple kan också göra sig bra i ett barnrum, eftersom det har en affektfull design och mycket varma färger som kan lugna barn i alla åldrar.

Frukternas värld i frukttapeter

Frukt är viktiga källor till kostfibrer, vitaminer och antioxidanter. De kan bearbetas till juice, sylt och gelé och konserveras genom uttorkning, konservering, fermentering och inläggning. Det finns i princip två typer av frukter, köttiga frukter och torra frukter. Till de köttiga frukterna hör bär, till exempel tomater, blåbär och körsbär. Aggregatfrukter som björnbär och jordgubbar, och sedan flerfaldiga frukter som ananas och mullbär. Torra frukter inkluderar baljväxter, spannmålskorn, kapslade frukter och naturligtvis nötter. Som tidigare nämnts är ananas, bär och nötter starkt framhävda i frukttapeter. Dra nytta av dessa fantastiska mönster för att förnya eller vitalisera ditt rum.
Produktinformation
  • Visar 1-27 av 27 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.