Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

  Mustiga tapeter i höstens trendfärger

  Hösten är i full gång och snart är löven på träden ett minne blott. Med en ny säsong kommer nya trender och färger som letar sig in i alla vrår i hemmet, så även när det kommer till tapeter. Hösten och vinterns inredning och färgskalor är mörkare än vanligt, och det vita s 823782 om så länge varit basfärgen i våra hem har fått ge vika för mörkare färger och smutsiga pasteller. Naturen spelar en stor roll i säsongens inredning och de dova tonerna är hämtade från naturens färgskala och mixas med naturtrogna strukturer så som trä, betong och marmor.
  Monstera No 6
  Monstera No 6

  Skogsfärger – Gröna blad och trollbindande nyanser

  Den här färgtrenden rymmer alla de neutrala färgerna som vitt, svart och brunt till gröna toner i varma, mustiga färger. Vill man ha in lite färgklickar är det väldigt snyggt att addera inredning med toner från jord-skalan. Utgår du från den här trenden är växter i hemmet ett måste. Ju fler desto bättre. Kaktusar är en växt som vi ser mer och mer av, men även palmer och monstera hänger sig kvar. Gröna färger skapar en harmonisk och lugn miljö och gör det lätt att trivas.

  Tapettips:

  Monstera no 6
  Brown wooden wall
  Mosaic forest – green
  Colorform monogreen

  Fruta do Dragão - Beach
  Fruta do Dragão - Beach

  Jordfärger – orange, korall och smutsig pastellrosa

  Den jordnära färgskalan ger ett väldigt varmt och ombonat intryck i ditt hem. Mustiga orange färger trivs bra med smutsig pastellrosa och blandas mer än gärna upp med inredningsdetaljer i mässing och terrakotta. Den här trenden ger en härlig 70-talsvibe på ett nytt och modernt sätt.

  Tapettips:

  Fruta do dragão - beach
  Monstera no 4
  Old wall with wooden window
  Birds leaves

  Columns - Petrol
  Columns - Petrol

  Blått som himmel och hav 

  De blå färgerna är större än någonsin och sträcker sig längs hela färgskalan – från ljus matt pastellblå till petrol till djupt mörkblå. Även här får nyanserna gärna vara lite smutsiga och de blandas väldigt snyggt med toner i grått och strukturer som marmor och betong. Kalla blå toner ger en känsla av rymd så är du ute efter att skapa ett rum med luftig, sval känsla är det denna färgtrend du ska anamma.

  Tapettips:

  Columns - petrol  
  Fruta do dragão - ultramarine 
  Concrete wall 
  Retroline blue

  Fler artiklar som kan intressera dig


  Snabb leverans

  Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt.

  100% Garanti

  Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.