Stenar & Klippor

Sten och stenar har varit en del av människans hushåll ända sedan tidernas begynnelse. I början hade de De hade de mest praktiska användningsområden, men i modern tid används de mer sLäs merom dekorativa element eller som minnesmärken. Ta med dig oändliga relation som vi har till dessa fantastiska saker genom att använda en högkvalitativ, detaljrik och sagolikt detaljerad och fantastiskt vacker sten. färgade tapeter av sten och klippor. Photowalls utmärkta utbud av sten- och bergstapeter är en garanterad inredningshit. för ditt hem, kontor eller andra personliga utrymmen. Du har alltid möjlighet att justera dessa delar i sten & stenar tapetvalet i enlighet med din övergripande designplan, olika färgscheman och personliga estetik.

Den avgörande skillnaden mellan sten- och klipptapeter

Först och främst måste vi fastställa skillnaden mellan en sten och en klippa för att du ska kunna göra det perfekta valet av din sten och klippor tapeter. En sten är i huvudsak en sten som har ändrats av mänsklig verksamhet för att på något sätt Till exempel krossning av stenar för att göra grus, huggning av stenar för skulpturer och block, ädelstenar och så vidare. En sten är en fast material som består av en blandning av mineraler som kan vara vittrad eller inte, men varje ändring som görs på den. är av rent naturligt ursprung. Skillnaden mellan en sten och en bergart är alltså i princip att bergart avser råmaterialet medan sten är sten efter mänsklig inblandning. Båda är dock fascinerande ämnen att lägga upp. i ditt rum, där du inte kan göra fel med Photowalls sortiment av tapeter med stenar och klippor.

Marmor i sten- och bergstapeter

Marmor är på väg tillbaka med stormsteg i inredningsvärlden. Även om man tror att många människor föreställer sig det som en kall sten som är långt ifrån snygg och modern, bevisar de senaste trenderna att detta inte är sant. Som alltid är nyckeln till hålla inredningen fräsch är måttlighet. Stone & rocks tapeter med marmor är ett utmärkt alternativ både för inomhus- och utomhusväggar, eftersom marmor ger en elegant touch i alla bostads-, affärs- eller fritidsutrymmen. särskilt när den kombineras med andra matchande material. Grön marmor är ett utmärkt exempel på detta, med den unika och stark design som komplimenterar den mer lugnande och lugna tonen som den har. Detta skulle se bra ut i alla hem eller kontor för säkert.

Granit i sten och stenar tapeter

Granit ser ganska annorlunda ut än marmor eftersom den är mycket mer kornig i sitt utseende. Även om granit är vanligtvis vit, rosa, grå eller till och med grön, har du med Photowall möjlighet att justera färgtonen. enligt dina personliga designönskemål. I det här tapetutbudet av sten och klippor hittar du främst mycket naturliga mjuka komplementära färger som alltid är klassiska och eleganta. Ta till exempel Unearth - Granite, en vackert och tidlöst motiv som kommer att lyfta vilket rum som helst till sofistikering.

För att föra in havet i ditt rum

När vi vandrar längs kusten och njuter av havets salta bris finner vi oss ofta i att samla havet. stenar. Havsstenarnas överjordiska skönhet förvandlar oss tillbaka till barn, eftersom fascinationen för de sju haven är evigt. Med en tapet med stenar och klippor som framhäver havsstenar kan du använda den som ett verktyg för inredning. som är marin i stil och som också uttrycker din miljövänlighet. Färgglada havsstenar är verkligen härlig och gör dig nästan känns som om du själv är på stranden.
Produktinformation
  • Visar 1-15 av 15 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.