Träd

Träd är troligen den tydligaste symbolen för tillväxt, årstidsbunden död och återupplivning i konstverk. Sedan gammalt har de blivit en del av folkloren och numera är ett träd en toteLäs merm för vissa inhemska stammar. Det är också värt att nämna att heliga träd har en magisk kraft som är inneboende i deras natur, även om de bara syns i ett konstverk. Gör ditt val från vårt förstklassiga urval av underbara trädtapeter för att hedra denna förutfattade mening, samt lägga till stil och visuell tyngd till rummet eller utrymmet du renoverar eller bygger.

Träd är verkligheten

Träd tillhandahåller inte bara trä för byggnader och pappersmassa för papperstillverkning, utan de utgör också livsmiljöer eller hem för alla sorters insekter, fåglar och många andra djur. Dessutom kommer många typer av frukter och nötter från träd och även trädens saft är användbar som föda för insekter och för att göra saker som lönnsirap. Det är därför som en vacker trädtapet kan ge en känsla av liv och fräscha upp tillväxten av en positiv stämning i ditt hem, kontor eller något annat utrymme som du kanske vill fräscha upp.

Trädstapet som andningspaus

Eftersom dessa fantastiska saker, som tekniskt sett är långsträckta växter, också hjälper till att hålla vår luft ren och våra ekosystem friska, är det vettigt att placera på i ditt hem. Alla har dock inte tillräckligt med utrymme för att plantera ett träd i sin bostad, men oroa dig inte längre eftersom vårt utmärkta sortiment av trädtapeter ger dig möjligheten att fortfarande ha den där vitaliserande känslan om än i en annan form. Det hjälper dig att andas och ger dig en förnyad uppskattning för naturen, livet och den närmaste omgivningen, kanske till och med väcker du din äventyrslust och ger dig ut i vildmarken.

Trädens konstnärlighet

Vi människor älskar inte bara träd för deras praktiska användningsområden och våra funktionella skäl. Träd kan också vara mycket vackra, så höga att de verkar röra himlen och så stora runt omkring att man inte ens kan krama dem. En litania av konstnärer, både professionella och amatörer, har målat bilder av träd och tusentals dikter, sånger och berättelser har tillägnats dem. En vacker trädtapet kan ha samma effekt som nästan alla av oss har känt någon gång, nämligen att helt enkelt stanna upp för att njuta av ett träds skönhet.

Takgrund för vintergröna och lövfällande träd

Det finns faktiskt två huvudtyper av träd, lövträd och vintergröna träd. Lövträd tappar alla sina blad under en del av året, till exempel i kalla klimat sker detta under hösten så att träden är kala under hela vintern. I varmare och torrare klimat förlorar lövträd vanligtvis sina löv under den torra årstiden. Städsegröna träd tappar inte alla sina blad samtidigt, utan har alltid en del löv. De förlorar sina blad lite i taget med nya blad som växer in för att ersätta de gamla, men ett friskt vintergrönt träd är aldrig helt utan blad. Båda dessa typer förekommer flitigt i trädens tapetavdelning, där du kan välja en av dem eller båda, beroende på vilken estetik du vill ha och hur mycket utsmyckning du vill uppnå i det specifika rummet eller området.

Några exempel på trädtapeter

Distribuerade i fyra underkategorier ger trädtapeter dig många valmöjligheter när det gäller att försköna ditt hem, kontor eller fritidsutrymme. Dessa specifika nivåer är Jungle, Leaves, Tropical Trees och Twigs & Branches. Var och en av dessa trädtapeter med sin selektiva uppsättning har en konstnärlig utformning som ser modern, dynamisk och minnesvärd ut.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.