Blommor

Oavsett om vi är utomhus eller inomhus har naturen alltid en behaglig och tröstande effekt på oss, det vet vi alla. Vår koppling till Moder Jord är uråldrig och gammal. Med PhotowallsLäs mer vackra urval av blossoms tapeter från kategorin blommor har du en attraktiv kvarleva av detta arkaiska band med miljön. Visa en palett av blossomstapeter på väggen hemma och se dem kaskadera ner och fylla rummet med skönhet och värme. Trampa på blommiga kronblad, en mjuk kudde vid dina fotsulor, och se försiktigt hur din inredning förvandlas till något tillfredsställande och fridfullt. Njut av den visuella tyngd och det intresse som blommornas tapet ger varje rum genom att ge textur, färg och djup. Du kan också anpassa ditt eller dina valda objekt till din befintliga estetik och dina färgscheman.

Detektera skillnaden

Människor har ofta svårt att veta skillnaden mellan blossom och blomma. När de används som substantiv betyder blossom en blomma, särskilt en som visar att ett fruktträd bär frukt, medan flower betyder en färgstark struktur som ofta doftar och lockar till sig olika insekter. Många exempel på detta finns inom denna kluster av blommor tapet. Du har möjlighet till mycket unika mönster, massor av färgkombinationer och ditt val av vilken konstnärlig tolkning du föredrar. Dessa konstverk kan göra varje bostadsområde, företagsområde eller fritidsområde mer levande, tilltalande och meningsfullt. Det finns färgglada bilder som Doux Birds Home - Peach, som också kan vara ett alternativ för ett barns sovrum eller arbetsrum. Om du är böjd för något mer vintage eller gammaldags är kanske blossoms tapeten Maggie mer för dig. Hur som helst har du gott om alternativ i blossoms tapeter när det gäller att inreda om din inredning.

Blomstapetens mest populära

När man hör blossoms i samband med blommor tänker man oftast på körsbärsblommor, eftersom de förmodligen är de mest populära japanska blommorna och säkert en av de mest älskade blommorna i hela världen. Japan har faktiskt över 200 körsbärsblomssorter, varav du har några av dem till ditt förfogande i blossoms wallpaper. Den mest populära av dem är Somei Yoshino. Det är en enkelblommande typ med fem blekrosa kronblad som blommar på mindre än en vecka och utgör praktiskt taget 80 procent av körsbärsblomsträden i landet. Doux Blossom är ett av de vackraste motiven i blossoms tapeter relaterade till detta. Denna helt fantastiska blossoms tapet kombinerar blommans inneboende skönhet med konsthantverkets kultiverade och fascinerande utseende. Le Arbre är ett annat som faller under kategorin körsbärsblommor som kan användas som vacker väggdekoration inom denna nivå.

Flera exempel

De delikata mönstren på tapeterna med blommor är fortsättningar på människans eviga fascination för blommor, eftersom de gillar att blanda geometrisk komplexitet med de mjuka och flytande linjerna hos kronblad och blad. Konstnärer integrerar ofta dessa teman i sina målningar till härlig effekt, en annan kvarleva av vår förtrollning. Blossoms tapeter är inte bara begränsade till visuell effekt, utan de tjänar också ett pedagogiskt syfte om du väljer att göra det. Kanske uppmuntrar dessa dig att resa eller plantera något själv. Förutom att förse din inredning med skönhet och lockelse kan föremål som Quietism - Sand också fungera som en stressavlastare i ditt hem eller på ditt kontor. Le Arbre - Bluefin är en annan blommande tapet med stor visuell tyngd, men utförd på ett mer traditionellt sätt som kan påminna oss om den gamla goda tiden då saker och ting var lugnare. Kraften i blommornas tapeter är visuell och psykologisk eftersom den gör oss lugna och lugnar våra tankar och till och med känslor.
Produktinformation
  • Visar 1-10 av 10 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.