Palmer

Tänk dig att vakna upp till ett tropiskt paradis varje morgon, njuta av utsikten över en vit strand och höra rullande vågor i ditt huvud medan du dricker din morgonkaffe innan du börjLäs merar jobba. Detta kan du göra genom att använda palmernas tapeter i ditt hem eller till och med på kontoret. Med dessa underbara motiv kan du komma hem till din egen personliga bit av himlen efter en lång dag, och avlägsna dig själv från stressen med lite hjälp av vårt utsökta urval av palmträdstapeter. Eftersom livet, tiden och pengarna inte alltid tillåter oss den där flyktresan till palmkantade stränder med varmt väder och ö-vibbar, är palmernas tapeter det näst bästa. Anpassa dina utvalda objekt till din inredning för att fullborda den ljusa och varma looken.

Mästaren på praktiska saker

Bortsett från deras starka visuella attraktionskraft har palmerna många funktioner till gagn för mänskligheten. De tillhandahåller många livsmedel som kokosnötter, självklart, men också akaifrukter, dadlar, betelnötter och olja. Beroende på typ av palm kan vi också få användbar biodiesel, vin, vax, gelé och så vidare. Som du kan se är palmernas tapeter inte bara snygga för ögonen, utan också lärorika och roliga. Det finns till och med kulturer runt om i världen som gör vin av palmer! Palmvin tillverkas vanligen i regioner i Afrika och Asien. Tänk på det när du beundrar din palmernas tapet när du smuttar på ditt avslappnande glas vin på kvällen. Fördelen med att ha den här typen av inredning är att du kan njuta av den tropiska utsikten när som helst på året, oavsett årstid. Du kan alltid ha sommarvibbar i ditt hem, kontor eller rekreationsområde med palmernas tapeter.

Palmernas bakgrund

Detta otroliga träds historia kan spåras tillbaka till över 5000 år! Redan då användes det som en matkälla, för att konstruera verktyg, bostäder och skugga från den heta ökensolen. Forntida civilisationer som romarna använde palmkvistar som en symbol för seger, medan det representerar fred och rikedom inom både judendomen och kristendomen. Palmernas tapeter bär med sig inte bara skönhetens lockelse och attraktionskraft, utan också ett symboliskt värde som kan vara en lysande återspegling av vem du är och din karaktär. Palmerna har spelat sin roll i berättelser och konst i tusentals år. Deras naturliga skönhet gjorde dem till ett mycket välkommet ämne för mängder av konstnärer genom århundradena. Kombinera detta drag med din inredning genom att matcha din palmträdstapet med rätt färgschema och passa in dekorativa detaljer som möbler. Tropical Scene kan vara den iögonfallande scenen i ditt vardagsrum, tillsammans med några träbord eller stolar och prydnadsväxter. Palmernas tapet kan vara kronan på verket i din önskade inredning.

Flera exempel

Palmer representerar också seger och evigt liv i vissa kulturer och religioner. Detta beror också på att detta träd, särskilt kokosnötssorterna, kan bära frukt så länge som 70 år! Gör din estetik lika evig som trädet självt med vårt utmärkta utbud av palmernas tapeter. Njut av scener med palmer som vajar i vinden, som öppnar sina armar för vänliga varelser, som siluetteras mot månskenet och så mycket mer. Det finns enkla mönster av palmernas tapeter såväl som några mer abstrakta konstverk i detta sortiment som låter fantasin fylla i detaljerna. Brazilian Palms - Ash Green är ett bra exempel på denna typ av palmernas tapeter. Det här verket kan också vara mycket tilltalande och tilltalande för barn, som de flesta av dessa föremål är.
Produktinformation
  • Visar 1-92 av 92 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.