Växter & Blommor

Det finns cirka 400 000 växtarter på jorden och många tusen växter på land och i havet som ännu inte har identifierats eller kategoriserats. De håller oss vid liv, eftersom de är källLäs meror till medicin, syre och mat. Vårt sortiment av högkvalitativa tapeter med växter och blommor är det perfekta sättet att visa din uppskattning och försköna ditt boende eller arbetsrum. Ta in naturens fräschör och liv i ditt rum genom att välja en av de fantastiska växter & blomstertapeter vi har i lager för dig.

Plantor & blomma tapeter kategorier

För att göra urvalet enklare för dig har Photowall bekvämt klassificerat de många motiven i underkategorier. Det är också värt att nämna att alla dessa objekt kan ändras enligt dina specifika önskemål, smak och modifieringar. Dessa lägre nivåer är botanisk konst, blomsterarrangemang, blommor, växtdelar och ogräs. Alla dessa avdelningar innehåller ett antal förstklassiga växter och blomstertapeter som säkerligen inte bara kommer att glädja ögat, utan också lyfta din och din familjs, dina vänners eller arbetskamraters själ.

Botanisk konst

I den här sorten ligger tyngdpunkten på konstverk som är relaterade till botanik, vilket i princip är studiet av växter. Här hittar du konstnärliga återgivningar av allt vi älskar och håller kärt om dessa fantastiska levande varelser. Med olika teckningsstilar och en mängd olika nyanser och toner kommer denna speciella avdelning av växter och blomma tapeter garanterat att fånga den specifika atmosfären eller stämningen som du eftersträvar. Paradise Lost är ett känslomässigt och imponerande verk, som definitivt kommer att ha ett bestående intryck på alla som sätter ögonen på det. Den här växt- och blomstertapeten kommer att se fantastisk ut oavsett om du väljer att sätta upp den i ditt hem eller i ditt styrelserum på kontoret.

Ogräs i växter och blommor tapet

Även om ogräs officiellt beskrivs som en växt som kräver någon form av åtgärd för att minska dess effekt på ekonomin, miljön och människors hälsa, är de ett fantastiskt ämne för växter och blomstertapeter. Ogräs, även känt som invasiva växter, är ofta utmärkta på att överleva och föröka sig i störda miljöer, vilket gör att de är en övertygande tanke om de visas som utsmyckning hemma eller på kontoret. Concrete Weed är ett bra exempel på detta, med sin diskreta design som ser intensiv men samtidigt avslappnad ut.

Plantdelar

Blad, kronblad, stjälkar och kvistar och grenar är de olika delar som denna tapetskiva med växter och blommor är sorterad i. Växtens gröna blad, som kallas blad, har en mängd olika representationer i den här kategorin. Alla sorters färger, nyanser, toner och konstnärliga stilar används för att framhäva bladens skönhet i växter och blomstertapeter. Växtens stjälk, som vanligen kallas för stam, visas också, liksom det mer minimalistiska tillvägagångssättet i kategorin Twigs & Branches av växter och blomstertapeter.

Arrangemang i växter och blomma tapeter

Blomsterarrangemang är också en mycket populär nivå av växter & blomstertapeter, eftersom de är en mycket utvald och framstående grupp. I detta detaljerade område är det färgkraften som är tydligast. Underbara motiv som Fresh Cut eller Grace kommer att påverka känslomässigt garanterat, med sin levande och intrikata design.
Produktinformation