Växter & Blommor

Det finns cirka 400 000 växter på jorden med många tusentals växter på land och i havet som ännu inte identifieras eller kategoriseras. De håller oss vid liv, som källor till medicin,Läs mer syre och mat. Vårt sortiment av högkvalitativa växt- och blomtapeter är det perfekta sättet att visa din uppskattning och försköna ditt bostads- eller arbetsutrymme. Ta med friskheten och livet från den naturliga världen till ditt rum genom att välja en av de fantastiska växt- och blomtapeter som vi har i lager för dig.

Kategorier av växt- och blomtapeter

För att göra valet enklare för dig har Photowall bekvämt klassificerat de många motiven i underkategorier. Det är också värt att nämna att alla dessa artiklar kan ändras efter dina specifika önskemål, smak och modifieringar. Dessa undernivåer är Botanisk konst, Blomsterarrangemang, Blommor, Växtdelar och Ogräs. Alla dessa sektioner innehåller ett antal toppklassiga växt- och blomtapeter som säkert inte bara kommer att glädja ögat, utan också lyfta humöret hos dig och familjen, vännerna eller arbetskamraterna.

Botanisk konst

I den här typen ligger tonvikten på konstverk som är relaterade till botanik, som helt enkelt är studien av växter. Här hittar du konstnärliga återgivningar av allt vi älskar och håller kärt om dessa fantastiska levande ting. Med olika ritstilar och en mängd nyanser och toner kommer den här sektionen med växt- och blomtapeter säkert att fånga den specifika atmosfären eller stämningen du siktar på. Paradise Lost är ett känslofyllt och imponerande verk, som definitivt kommer att ha ett varaktigt intryck på alla som ser på det. Denna växt- och blomtapet ser fantastiskt ut oavsett om du bestämmer dig för att sätta upp det i ditt hem eller ditt styrelserum på kontoret.

Ogräs på växt- och blomtapeter

Även om ogräs officiellt beskrivs som alla växter som kräver någon form av åtgärd för att minska dess effekt på ekonomin, miljön och människors hälsa, är de ett underbart motiv för växt- och blomtapeter. Ogräs, även om de är kända som invasiva växter, är ofta utmärkta på att överleva och reproducera i störda miljöer, vilket beyder att de ger en tankeställare om de visas som utsmyckning hemma eller på kontoret. Concrete Weed är ett fint exempel på detta med sin diskreta design som ser intensiv men samtidigt också avslappnad ut.

Växtdelar

Löv, Kronblad, Stjälkar och Kvistar och Grenar är de distinkta delarna i vilka denna nivå av växt- och blomtapeter är sorterad. Det gröna lövverket på en växt som kallas blad har ett stort antal representationer i denna kategori. Alla sorters färger, nyanser, toner och konstnärliga stilar används för att få fram bladens skönhet i växt- och blomtapeter. En växts stjälk, oftare kallad stam, visas också såväl som det mer minimalistiska tillvägagångssättet på nivån med kvistar och grenar inom växt- och blomtapeter.

Arrangemang på växt- och blomtapeter

Blomsterarrangemang är också en mycket populär nivå av växt- och blomtapeter, eftersom de är en högst utvald och utmärkt grupp. I detta detaljerade område, visas tydligt av kraften av färg. Underbara motiv som Fresh Cut eller Grace kommer garanterat att påverka känslomässigt med sin livliga och intrikata design.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.