Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Mumin - Snorkjungfrun i en båt - Tapet - Barnrum

57

motiv

Underhållning

Letar du efter moderna tapeter till ditt barns sovrum men är orolig för hur de kommer att reagera? Oavsett vilken tapetdesign du väljer, kanske barnen inte gillar det eller häpnas öveLäs merr det. Du behöver inte oroa dig för Photowall täcker dig! Moderna tapeter som är perfekta för väggarna i din småttings rum. Dessa söta animerade tapeter inspirerade av serietidninskonst och film- och TV-program kommer säkert att älskas av ditt barn. Denna kategori skapades med tanke på vad barnen, eller kanske de med ett barns hjärta, kommer att älska. Nu presenterar Photowall dessa söta fototapeter som blir nästa bästa vän på väggarna i din småttings rum.

Roliga mumintroll

Det spelar ingen roll om du inte har rätt ålder för att älska animerade karaktärer. Ärligt talat finns det verkligen ingen åldersgräns för att uppskatta dessa söta karaktärer. Du kan titta på tecknat med dina barn och fortfarande njuta av det med dem. Att älska dessa karaktärer är verkligen en stor hjälp när vi väljer en tapet till våra barns rum. Att veta vad de tycker om och vad de kommer att älska är en stor fördel. Du behöver inte oroa dig för att de inte gillar tapeterna du valde eftersom du vet vad de älskar. Dessa underhållande moderna tapeter kommer säkert att tilltala dina barns ögon oavsett vilken design du väljer. De söta Mumintrollen kommer att vara ögongodis för deras söta utseende. Det finns många designer inspirerade av Mumintrollen vilket är en bra idé eftersom många barn älskar Mumintrollen. Dina barn kanske också älskar Mumin-tapeter med retromönster. Deras rum blir inte tråkigt med underhållningstapeter. Enkla svartvita Mumin-tapeter kommer att vara ett bra val för deras sovrum. Du kan också sätta upp dessa på dina vardagsrumsväggar om dina barn älskar att vara där och bara titta på tv eller leka runt. Du kan egentligen sätta upp dessa tapeter med underhållningstema var än dina barn älskar att vara.

Underhållande mönster

Tapeter i denna kategori är säkert underhållande. Det är inte ovanligt att människor använder tapeter inspirerade av fiktiva karaktärer för uppvisnnig i sina hem. Om de älskar en karaktär, kommer synen av den i våra hus vara en stor hjälp för att koppla av och lindra stress. De underhåller oss genom att bara titta på dem. Våra barn kommer säkert att njuta av att vara i sina rum på grund av dessa, och du behöver inte tvinga dem att stanna i sina egna rum, för de kommer säkert att vilja gå dit på egen hand. De eliminerar den tråkiga atmosfären som utstrålades av de tidigare vanliga målade väggarna. Dessa mönster ger inte bara bra estetik åt våra rum, de gör oss också glada. Vissa studier menar att människor känner sig lyckliga när de ser söta saker.
Produktinformation
  • Visar 1-57 av 57 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.