Vintage, Mat & Dryck

Photowalls vintage tapeter för mat och dryck kombinerar både nostalgins eviga dragningskraft och den eviga kärleken till mat och dryck och är den perfekta förstärkningen av ditt vardaLäs mergsrum eller arbetsrum. Vår mångfald av förstklassiga motiv kommer definitivt att fånga din och dina gästers uppmärksamhet. De unika designerna, de härliga färgerna och de sprudlande tonerna är bra element för att skapa en visuell balans för dig. Vintage tapeter för mat och dryck kan vara den kritiska touchen för att göra ett utrymme speciellt och minnesvärt.

Vintage food & drink tapeter som försköning

Att försköna ett bostadsområde eller arbetsrum är alltid ett utmanande företag. Icke desto mindre är det garanterat att du med våra kvalitativa vintage food & drink tapeter kommer att hitta det som passar just dig. Kolla in vårt sortiment, där du redan i ditt huvud kan föreställa dig i vilket rum du vill applicera den önskade bilden eller illustrationen. Det mest uppenbara valet för vintage food & drink tapeter är utan tvekan köket, vilket är vettigt inte bara i bokstavlig mening, utan också för att det är stilmässigt. En fantastisk vintage food & drink- tapet kan förvandla även det enklaste kockrummet till ett uppseendeväckande område.

Hållbarhet

Man kan egentligen inte föreställa sig ett kök utan öppna hyllor eller utan någon annan typ av användarvänligt förvaringssystem. Kökshyllor är en brådskande viktig ingrediens i ett fungerande och härligt kök. Vårt urval av vintage tapeter för mat och dryck visar upp dessa verkligt praktiska och lämpliga kökshyllor på ett konstnärligt sätt, lekfullt och snyggt på samma gång. Kökshyllor - Gul, Kökshyllor - Ljusgrön och Kökshyllor - Ljusblå representerar denna enhet i köket, återgivna i underbara pastellfärger med en konstfull uppfattning av en gammaldags affisch eller skylt.

Nötter och bär i vintage mat och dryck tapeter

Torra frukter med hårt skal och små, mjuka, köttiga frukter som främst finns på krypande växter eller vinrankor är en del av vad vissa kallar grottmänniskans kost. Varför inte använda detta intryck som inspiration i ditt kök? Vintage tapeter för mat och dryck med nötter och bär är en optimal kopp te för att dekorera ditt kök, och ger kanske en motivation för att hålla koll på kolhydraterna. Alla skämt åsido, dessa motiv av nötter och bär ser ut som något direkt från en gammal kokbok, vilket gör dem udda men också tilltalande. Raspberry Garden Dark är till exempel ett ganska dramatiskt objekt som kommer att tillfredsställa alla älskare av gamla saker och som garanterat kommer att se bra ut i köket, men även i alla andra rum.

Skär till besticken

Silverbestick beskrivs som de gafflar, knivar och skedar som vi använder för att konsumera mat. Således kan en vintage mat & dryck tapet av bestick lyfta dessa verktyg till något charmigt och passande till inredningen. Det behöver inte ens vara köket, eftersom dessa konstnärliga omslag i vårt urval är så olika att de kan användas nästan var som helst. Men just det föremål som heter Bestick, som är det svenska ordet för silverbestick, ser så elegant och kungligt ut att det skulle vara ett fantastiskt tillägg till en matsal och ge en känsla av klass. Vårt sortiment av tapeter för vintage mat och dryck har den här effekten att det framkallar det förflutnas skönhet, men har mer än tillräckligt med stil för att stå ut i nutid och framtid.
Produktinformation
  • Visar 1-14 av 14 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.