Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Betongvägg - fiskben - Tapet - Kontor

144

motiv

Bakgrunder

När det gäller konst är en bakgrund i huvudsak något som håller förgrunden eller huvudmotivet i vårt fokus. Det är inte ett fast objekt eller en färgfläck, utan snarare utrymmet som oLäs mermger ditt centrala tema. Detta betyder dock inte att en bakgrundstapet inte kan ha en bestämd karaktär. Den vinnande strategin är att kombinera en underbar bakgrundstapet med andra dekorativa element för att skapa visuell harmoni, balans och karaktär. Vår högklassiga serie med bakgrundstapeter finns i olika former och former, nyanser och skiftningar, men samtidigt är de unika i sin design och kan också ändras i enlighet med din smak och inredning.

Hantera utrymme i bakgrundstapeter

Samtidigt som vi diskuterar och väljer en fantastisk bakgrundstapet, bör vi alltid ta hänsyn till villkoren för positiva och negativa utrymmen. Positivt utrymme är helt enkelt det du målar, medan negativt utrymme är utrymmet mellan objektet och resten av scenen. Detta betyder dock inte att bakgrunden alltid är negativt utrymme och vice versa. Användning av bakgrundstapeter kan också vända upp och ner processen med positivt och negativt utrymme, som de underbara designerna i vårt sortiment, och ge kraftigt framträdande till själva bakgrunden, vilket gör det till motivet avsiktligt eller oavsiktligt, beroende på din övergripande design eller inredningsschema.

Betydelsen av bakgrundstapeter

Med modern teknik har vi många visuella trick för att imitera djup, en möjlig samling av många objekt och många färger för att roa oss själva. Medan förgrunden i andra fall är prioriterad, behöver vi med vår sammansättning av bakgrundsbilder av högsta klass inte fokusera på förgrunden, vi kan helt enkelt matcha, blanda och kontrastera den med andra visuella element i det rum du väljer. Det finns en så stor variation att det vore mycket svårt att inte hitta den perfekta bakgrundsbilden för ditt hem, kontor eller fritidsutrymme. För att ge dig ett konkret exempel, låt oss ta en titt på artikeln som heter Reunited Blue. Vid första anblicken ser den enkelt och osofistikerad ut, men ju mer du tittar på bakgrundsbilden, desto mer upptas du av den. Den drar dig in med sina frodiga nyanser, skiftningar och allmänna färgscheman, vilket gör att du känner dig som om du är i själva havet.

Saker att tänka på när du väljer din bakgrundstapet

För att skapa en välplacerad och iögonfallande bakgrundstapet måste du huvudsakligen tänka på följande element. Först kommer perspektiv som är konsttekniken för att skapa en illusion av tredimension, nämligen djup och utrymme på en tvådimensionell eller plan yta. Perspektiv är det som gör att en bakgrundstapet har form, avstånd och ser realistisk ut. Ta till exempel motivet Light Brown Brick Wall. Här kan du se tegelstenar så naturtrogna att du nästan kan känna att du stöter in i dem.

Intensitet i bakgrundstapeter

Intensitet avser kombinationen eller bristen kombination av starka färger. Eftersom det närmaste objektet i målningar kommer att vara mer mörkt i ton och mer mättat i nyans, är bakgrundstapeternas färger mycket viktiga för att välja det enligt estetiken. När avståndet växer tenderar emellertid dessa färger att bleka bort och därmed minskar färgintensiteten. Detta gör energin i en noggrant utvald bakgrundstapet mycket avgörande. Kolla in den vackra Marble Dreams, där många och väldigt sammanstötande färger kombineras i en lysande bakgrundstapet, som kan se bra ut i vilket utrymme det än väljs att piffa upp.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.