Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

Ytor

41

motiv

Ytor

Yttapeter presenterar ett antal alternativ av hög kvalitet, detaljrikedom och frodiga färger för väggar och inredning. Dessa motiv på yttapeter ger en ny dimension till ditt bostads-,Läs mer kommersiella eller till och med fritidsutrymme. Släpp fram din indredare genom att experimentera med nya yttapeter som finns i olika mönster, stilar, färger, nyanser, skitfningar, och toner. Photowall gör det så mycket lättare genom att ge dig möjligheten att skräddarsy dessa yttapeter för att passa ditt designprojekts anpassade estetiska och övergripande layout. Du kan anpassa yttapeter i enlighet med dina färgscheman och andra dekorativa element.

Naturliga och konstgjorda material i yttapeter

Det finns inte en enskild preferens för naturliga material framför konstgjorda i yttapeter, eftersom båda är lika populära, precis som i verkligheten. Det beror på de andra komponenterna som finns i inredningen, vilket återigen är viktigt eftersom du måste uppnå en idealisk balans när du använder en yttapet, för att matcha, blanda eller kontrastera med de andra elementen. Ett annat alternativ är naturligtvis en kombination av en yttapet som uppvisar naturligt material och en yttapet som belyser konstgjorda material, vilket skapar några riktigt intressanta interiörer. Blandningen av konstgjorda och naturliga inslag kan uppnå en annan karaktär av estetik som ligger någonstans mellan det traditionella och det moderna, mellan nyckfullt och sofistikerat, så att säga.

Var du ska placera yttapeter

Logiskt sett är den första frågan efter att du har valt en toppklassig yttapet var du ska sätta upp den, om det inte redan har beslutats. Medan yttapeter som visar naturligt material kan vara mer passande för ett bostadsutrymme, kan kommersiella områden dra nytta av ett material som är konstgjort i dess yttapeter. Marble 2.0 Apricot har till exempel det senare, som emellertid också ser jättebra ut i ett hem på grund av dess vackra pastellfärger och den nästan glassliknande designen. Å andra sidan fungerar något så grovt stiligt som Rustic Joined Wood bättre i ett hushållsutrymme, eftersom trä i yttapeter verkligen ger upphov till en känsla av mysighet, komfort och värme. Lyckligtvis har du, med Photowalls varierande urval av yttapeter, många alternativ när du väljer den utsmyckning du vill ha i ditt hem, på kontoret eller i något annat utrymme du har valt att återuppliva eller återskapa med något uppfräschande.

Egenskaper hos yttapeter

Valet och följande placering av dina yttapeter beror också på svaret eller känslan du försöker framkalla från dig själv, din familj, dina vänner, dina kollegor och så vidare. Ett verk som Reunited Blue från sortimentet med yttapeter, till exempel, kan frambringa ett visst lugn och ro. Detta beror på motivets underbara ton, nyans och skiftningar i blått, som omedelbart transporterar dig till havet, en lugn sjö eller en svalkande flod. Sedan finns yttapeten med namnet Grey Rustic Wood, vilken du med tanke på namnet skulle tänka dig är perfekt för ett hem, men den kraftfulla gråa färgen fungerar också på ett kontor eller någon annan kommersiell plats. Detta motiv skriker klass och sofistikering, med en enkel men ändå kommenderande närvaro som säkert kommer att fånga blickarna och uppmärksamheten från alla som ser på det.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.