Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

  Trendspaning – 4 trender att hålla koll på 2017

  Nytt år, nya tapettrender där färg och personlighet står i fokus. Här har vi samlat fyra av årets största trender för väggen. 

  Tapettrend 1 – Authentic Presence 

  Trend: Authentic Presence

  Vi välkomnar året då trä är på tapet, i alla fall om du gillar trenden Authentic Presence. Här ser vi rustika och härligt gröna motiv med detaljer som avspeglar handens närvaro. Och vad andas mer hantverk än en struktur på väggen? Låt trä och natur ta plats på väggen. 

  Tapettrend 2 – Vibrant Shapes 

  Trend: Vibrant Shapes

  80-talets starka färger är tillbaka, tillsammans med lekfulla mönsterkombinationer och konst. En färgklick eller ett geometriskt mönster på väggen är helt rätt i denna trend. Här handlar allt om humor och vårt bästa tips för att muntra upp väggen: addera tapet med blockfärger eller prickar. 

  Tapettrend 3 – Dramatic Elegance 

  Trend: Dramatic Elegance

  Äntligen är det dags att ta ut svängarna. Här är det helt okej att addera mer av allt på väggen. Tapeten är något galnare, motiven lite större och är den fylld av storbladade växter är det allt du behöver – nästan i alla fall.


  Tapettrend 4 – Future Feelings 

  Trend: Future Feelings

  Framtiden bjuder på glittrande stjärnstoff och planeter. På väggen passar allt som är svart, midnattsblått eller om du vill ta ut svängarna riktigt ordentligt, varför inte chockrosa? Att tapeten trycks digitalt är bara så rätt! 

  Fler artiklar som kan intressera dig


  Snabb leverans

  Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

  100% Garanti

  Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.