Ohoy

Av: Fine Little Day
Leveranstid:1 -2 arbetsdagar.
Produkttyp:Fototapet
Artikelnr:e1379
Vi producerar allt vid beställning och tapeten levereras komplett med tapetlim och monteringsanvisning. Beställningar som kommer in en vardag produceras och skickas senast nästa dag från oss. Leveranstiden är 1-2 arbetsdagar. Läs mer om vår leverans.
Våra tapeter är enkla att montera och finns i tre olika material: standard, premium och självhäftande. Vår standard- och premiumtapet levereras komplett med tapetlim och monteringsanvisning. Limmet appliceras direkt på väggen och de numrerade våderna monteras kant i kant. Vår självhäftande tapet kräver inget lim och lämnar inga spår vid nedmontering. Alla våra tapeter har en vådbredd på 45 cm. Vådernas bredd är 45 cm. Läs mer om montering eller se våra monteringsvideos.
Fine Little Day's designer Elisabeth Dunker loves to combine illustration and photography with set design and other visual contexts. Elisabeth holds an MFA in design from HDK, School of Design and Crafts, in Gothenburg, Sweden.
 • 1

  Önskade mått: 

  xAngivna mått passar inte motivets proportioner. Om du vill att motivet ska se realistiskt ut, välj ”specialanpassa bild” så hjälper våra bildredigerare dig.

  Här anger du önskade mått för ramen i bredd och höjd. Minsta möjliga mått är 30cm och största möjliga mått är 150 cm.

 • 2

  Material

  - Självhäftande material tillfälligt slut.

  Tapet (Standard)
  Tillverkas av Non-Woven, ett material som är formstabilt och slitstarkt. Limmet appliceras direkt på väggen och våderna monteras kant i kant. Vådernas bredd är 45 cm.

  Tapet (Premium)
  Tillverkas av non-woven, ett material som är formstabilt och slitstarkt. Den har ytterligare ett lager som applicerats vilket gör materialet skraptåligt, avtorkningsbart och reflexfritt. Det ger också tapeten en matt finish. Limmet appliceras direkt på väggen och de numrerade våderna monteras kant i kant. Vådernas bredd är 45 cm.

  Tapet (Självhäftande)
  tillverkas av ett självhäftande material som inte kräver något tapetlim vid montering. Den kan enkelt tas ned och lämnar inga spår på väggen. Tapeten är uppdelad på numrerade våder som monteras kant i kant. Vådernas bredd är 45 cm.

  Läs mer om materialen här

Ange värden ovan för att se totalpris

Priset för din tapet blir:

360 kr/m2

Tillagd i varukorgen

Gå till kassan

Delbetala med Klarna från 50 kr/månad