Tapeter​ med unik design

Klassiska former, moderna färger och handmålade mönster. Med våra tapeter kan du förändra varje rum i ditt hem, oavsett vilken stil du gillar. Nedan hittar du motiv av designers och iLäs merllustratörer från hela världen, handplockade av oss för att passa på väggen i ditt hem. Alla våra tapeter trycks på ett material av högsta kvalitet och tapeten tillverkas efter dina mått och levereras till dig i en miljövänlig wellpapplåda. Tapetlim ingår.

Tapeter från våra designers

Våra tapeter skapade av spännande designers från hela världen kommer i ljuvliga färger och mönster för både vardagsrum, hall, kök, sovrum och kontor. Låt dina väggar i sovrummet blomma med Byrackas tapetmotiv Geranium. Blanda rosa, limegrönt och turkost i köket med tapeter från Ingela P Arrhenius eller bjud in gröna växter och blad i vardagsrummet i form av tapet från designstudion Lemon. För mer rumsinspiration, ta en titt i vårt ​magasin för att läsa mer om härliga vardagsrum och inbjudande kök.

Inspireras av våra tapeter

Randigt, stormönstrat, enfärgat, stänkmålat, rustikt eller färgsprakande. Med tapet i olika färger och mönster ihop med lite fantasi kan du enkelt få en miljö att kännas modern, unik, skandinavisk eller varför inte 70-talsinspirerad? Vi har i vårt breda sortiment samlat olika stilar, färger och tapetmotiv att inspireras av och som passar både hemma och borta. Bland annat färgstarka tapeter från ​Iwa Herdensjö, grafiska motiv från ​By May, barntapeter från ​Acne JR och naturmotiv från ​Scandinavian Surface.

Tapeter för olika rum

I offentliga rum kan det vara svårt att uppfylla allas önskan. En vill kanske ösa på med färg, medan en annan föredrar att ha det ljust och harmoniskt. Det kan vara många som gillar kalla toner och andra som jobbar bäst när det är varmt och ombonat. Med en tapet blir det enklare. Då kan det landa i något personligt, unikt och stilfullt oavsett tycke och smak. Här hittar du motiv i färgsprakande mönstermixer, enkla skandinaviska mönster och motiv i murriga färger. Tapeter för kontor, reception, skyltfönster, hotell och mycket mer.

Flexibelt med tapet

Våra tapeter är till för att passa, vi vet att alla hem och rum inte ser likadana ut. Därför beställer du din tapet i valfri storlek. Du mäter själv väggen och anger dina mått vid din beställning. Vi digitaltrycker därefter din skräddarsydda tapet på en gång. Att det finns nästan lika många stilar som det finns människor vet vi också. Vi handplockar därför alla motiv med stor omsorg för att passa alla möjliga olika stilar, intressen och miljöer. Vi spanar efter nya trender och gamla klassiker, hela tiden.

DIY med tapet

Du behöver inte alltid ha tillgång till en vägg för att få tillfälle att använda en tapet. En tapet går att använda till så mycket mer. Till allt från tapetvimplar, tallriksunderlägg, påsk- och juldekoration till paketinslagning och barnpyssel. Vårt bästa tips är att använda överbliven tapet som dekoration till barnens rum, det ger rummet en mer personlig känsla. För mer DIY-tips, ta en titt i vårt ​magasin.

Välj motiv med vår tapetväljare

Tapet är en produkt som ska hålla länge. Den ska ge liv till ett rum, bjuda in till den känsla du vill förmedla och vara härlig för alla. Därför kan det, som med många andra stora beslut, ibland vara svårt att veta vilken stil som passar hos dig, vilken storlek du behöver och vad som passar till din övriga inredning. För att underlätta för dig att hitta ett motiv som passar, har vi sorterat in våra tapeter efter färger, rum och kategori. Om du fortfarande känner dig osäker på vilken tapet du gillar kan du besöka vår ​rumsguide och ta en titt i vår tapetväljare. Där får du tips och inspiration kring hur du inreder dina rum på bästa sätt.

Högsta kvalitet

Att erbjuda designtapet av högsta kvalitet till alla olika rum tycker vi är det bästa som finns. Därför slår våra hjärtan extra hårt när vi får berätta för dig om vår kvalitetsresa. Sen 2006 har vi provat tapetmaterial av olika slag. Vi har noggrant testat deras kvalitet, om och om igen. När du beställer en tapet från oss får du en tapet som vi är helt övertygade om är den allra bästa. Men för oss är det inte tillräckligt. Vi provtrycker alla våra motiv, granskar mönster och deras detaljer och testar nya produkter – hela tiden. Och för att bli ännu lite bättre vill vi gärna veta vad du tycker. Det berättar du enklast genom att svara på en enkät som vi skickar några veckor efter att du fått din tapet från oss. Där kan du svara på frågor om hur du upplevde oss och din vara. Du kan också kontakta vår ​kundtjänst och berätta om din köpupplevelse.

Olika material

Våra tapeter finns i två olika material - standard och premium. Båda materialen trycks på ett formstabilt och slitstarkt non voven-material. Skillnaden är att premiummaterialet har ett extra skyddande lager för att kunna torkas av med rengöringsmedel och vara mer skraptålig. Det gör att den håller längre i offentliga miljöer och andra platser där tapeten ofta utsätts för kladd och smuts.
Produktinformation