Kontoret

Oavsett vad du använder din arbetsplats till - hemarbete, avkoppling i ett inspirerande hörn eller pyssel och läxor - bör den ha tillräckligt med utrymme för förvaring, kontorteknik oLäs merch kontorsutrustning samt kreativa aktiviteter. Här får du våra bästa råd om tapeter, förvaringslösningar och andra idéer för att hitta den perfekta designen för ditt hemmakontor. Om du delar ett kontor med andra har du kanske inte mycket inflytande över inredningen, men om du arbetar hemifrån är det viktigt att utforma en kreativ arbetsplats där du trivs. Börja med att fundera på vad du behöver när det gäller specifika funktioner och krav på förvaring samt vilken typ av kontorstapeter du gillar och vilken stil du föredrar. Nu är det dags att hitta lite inspiration. Besök butiker för att testa bekväma och snygga kontorsstolar, titta på de bästa förvaringslösningarna, kolla in smart kontorsteknik och hitta vackra tapeter. Följ också Pinterest-boardar med massor av vackra kontorsbilder som kan inspirera dig. Försök att skapa en balans mellan struktur och kreativitet. Glöm inte att spara inspirerande klipp och bilder på moodboards och lägg till förvaring för papper och hantverk.

Möbler och tapeter för kontoret - några idéer

Skrivbordet och skrivbordsstolen är de viktigaste kontorsmöblerna, men att hitta ett skrivbord och en stol som är både snygga och funktionella kan vara din största utmaning. Leta efter ett skrivbord som du kan höja och sänka om du tenderar att arbeta många timmar i rad. Kontorsstolen bör kunna ställas in i olika positioner och vara lätt att rulla, även på mattor. Placera om möjligt skrivbordet nära ett fönster för din dagliga dos dagsljus och för att få något annat att vila ögonen på då och då. Vi har sagt det förut, men vi säger det igen - förvaring är allt i ett hemmakontor. Inred med ett förvaringsskåp, ett skrivbord eller sätt upp några hyllor ovanför skrivbordet. Glöm inte att liva upp all funktionell förvaring med några snygga kontorstapeter, men undvik stormönstrade tapeter och mörka tapetmotiv om du har begränsat utrymme.

Arbetsbelysning

När stol, skrivbord och tapeter är sorterade ska du se till att ägna lite extra uppmärksamhet åt belysningen. Investera i en skrivbordslampa med dimmer. Släng in lite allmänbelysning med dimmer också. Om du har mörka kontorstapeter kan du sätta upp några riktade strålkastare. Om arbetsplatsen inte har något fönster är vårt bästa tips att ta in naturen med hjälp av tapeter. Prova en fridfull skogsscen, ett öppet fält som ger intryck av rymd eller romantiska blommor.

Smarta lösningar

En tidningshylla för tapetrullar, en tråd eller panel för inspirationsbilder, en rulle slaktarpapper för dina anteckningar och skisser, skokartonger klädda med tapeter för förvaring, en MDF-skiva för anteckningar och bilder eller krokar för pysselmaterial - arbetsområdet är ett område med oändliga möjligheter till kreativitet. Alla gör-det-själv-lösningar för att förenkla förvaringen ger mer andrum för ditt arbete och gör det trevligare att vara i rummet.

Inredningsidéer och tapeter

Bara för att det är ett kontor behöver det inte vara tråkigt och opersonligt. Låt färg, tapetmotiv och inredning stämma överens med resten av ditt hem. Ta med personliga detaljer som foton och skapa en trevlig blandning av gammalt och nytt, material och former. Textilier i form av ett överkast eller gardiner kan göra underverk, och glöm inte bort växter. Blommor och grönska ger inspiration och hjälper också till att rena luften, så ställ en vacker växt precis vid ditt skrivbord. Och kom ihåg att hålla skrivbordet så fritt från kablar och sladdar som möjligt. Var kreativ när du väljer tapeter till ditt hemmakontor. Du kan sätta tapeter i ett mönster som du gillar på den nedre halvan av väggen och måla den övre halvan. På så sätt undviker du att rummet känns rörigt när du börjar sätta upp moodboards och inspirerande bilder. Täck dina förvaringslådor med samma motiv som på väggen, eller så ramar du in överblivna tapeter som en affisch för en lekfull touch. Oavsett vilken stil du vill ha eller vilket tapetmotiv du väljer är här några saker att tänka på innan du tapetserar. Det perfekta tapetmotivet för att få rummet att kännas större skulle vara i pastellrosa, ljusgrått eller vitt. Dekorativa detaljer fungerar bra i mörkare nyanser. Blå tapeter ger en känsla av lugn och ro, och de bidrar också till att sänka stressnivån. Ett gult motiv är kanske inte den första färgen man tänker på för ett kontor, och ändå ger gula tapeter massor av energi och förbättrar din förmåga att tänka.
Produktinformation
  • Visar 1-65 av 65 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.