Forrest kul - Tapet - Babyrum

4051

motiv

Djur

Lejon, tigrar, björnar och mycket mer väntar på dig bland våra djur-fototapeter. Varje sig du vill ha en fototapet som ger dig en känsla av att vara en del av naturen, eller du hellreLäs mer vill ha lätta och lekfulla motiv, ljusa teckningar eller fantasifulla motiv, finns det något för dig i vår kollektion av djurmotiv.

Välkomna naturen med en fototapet

Har du någonsin önskat att du fick simma med delfiner eller se hajar i deras naturliga miljö? Fascineras du av Afrikas savanner med zebror, giraffer, elefanter och lejon? Titta då igenom vårt urval av fantastiska fototapeter med djurmotiv. Bilderna har fångats av några av världens bästa fotografer, och det är svårt att inte imponeras av dem. De är så verkliga att man nästan kan sträcka ut handen och röra vid djuren. De här inspirerande motiven gör moder natur till en del av ditt vardagsrum, kök eller sovrum. De skulle även vara ett vågat val för ditt kontor. Fängslas du av nordamerikanska djur? En av våra fotografer har fångat en fantastisk bild av en amerikansk älgtjur stående i ett vattendrag. Och om du själv längtar efter att få uppleva vildmarkens kall måste du utan tvekan se våra fototapeter med vargar. Men det är ju inte så att allas version av “något vilt” behöver handla om riktiga vilddjur. Även husdjur har något vilt i sig, som kan ses i våra fototapeter med katter och kattungar. Även om du troligen inte kan ha dessa djur precis utanför dörren, vilket antagligen inte skulle vara en bra idé heller för den delen, så kan du ta med dig det bästa av naturen hem med våra karakteristiska fototapeter.

Fototapeter med illustrationer och tavlor sätter stämningen i ditt hem

Det traditionella sättet att inreda för att sätta stämningen är oftast att välja antingen färg eller ett tapetmönster för ett rum och sedan hänga upp konst såsom teckningar eller tavlor. Men när du väljer att sätta upp en fototapet behöver du inte ta flera beslut för att få rummets olika element att samspela för att sätta en viss stämning. Med vår djurkollektion kan du enkelt välja vilket djur du (eller ditt barn) vill ha. Om du föredrar att pryda din vägg med teckningar eller tavlor istället för verkliga fotografier, har vår kollektion mycket att bjuda på till dig med. Beroende på vilket motiv du väljer, kan våra fototapeter med fåglar vara både lugnande, pråliga eller läckra. Vår kollektion bjuder på allt från enkla streckteckningar, till geometriska designer, till ljusa vattenfärger, och mer. Vi har till och med en avdelning dedikerad helt åt ugglor. Vi har inte glömt bort fåglar som inte kan flyga när vi har valt ut motiven för våra fototapeter, och våra charmiga pingvintecknigar är ljusa och upplivande. Vi har även fototapeter med vackra fjärilsmönster. Du kan välja fantastiska bilder i en fantasifull skog eller flerfärgade eller sepia-tonade bevingade under som skapar en världskarta. För de som älskar djuren som bor i våra hav kan vi erbjuda högkvalitativa fototapeter med antingen svartvita eller färgade teckningar, såväl som livfulla tavlor av maneter, clownfiskar, delfiner och andra typer av undervattensdjur. Vi har till och med en teckning av en stor krokodil för naturälskare som vill ha något unikt i sitt tonårsrum, eller varför inte kontor? Om du hellre vill ha fototapeter som är lite mer passande för hela familjen hittar du kanske något bland våra målade dinosaurier. Med motiv som tilltalar alla från små barn till vuxna sauropod-älskare, kan du hitta något som passar i ett barns eller en tonårings sovrum, eller i ett allrum eller kontor. Fototapeter med motiv av hovdjur är alltid en intressant val. Man behöver inte vara en jägare för att uppskatta en fototapet med en betande, magnifik kronhjort. För barnens rum finns det fantasifulla bilder av rådjur i ljusa färger. Men det skulle nästan vara försumligt att prata om den här typen av djur utan att nämna hästen: vår kollektion bjuder på flera tolkningar av hästar i röda, bruna och ljus- eller mörkgrå teckningar. Det är även värt att kolla in hur vi har återgett dessa starka, vackra djur i olika poser och färger. Djurkollektionen innehåller fototapeter med foton, teckningar och tavlor i alla kategorier, du begränsas alltså inte till en typ när du har valt vilket djur du vill ha. Våra fototapeter med djurmotiv kan även skräddarsys efter dina specifikationer.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.