Djur

Däggdjur, havsdjur, fåglar och så många fler väntar på dig i vår samling av väggmålningar med djur. Oavsett om du letar efter omslag som får dig att känna dig som om du är en del av eLäs mertt naturlandskap eller om din smak passar mer till ljusa och finurliga bilder, som lätta linjedragningar eller fantasibilder, har urvalet av djurväggmålningar i vårt sortiment något som garanterat kommer att tilltala dig och din övergripande design.

Välkomna naturen in i ditt rum med väggmålningar med djur

Har du någonsin önskat att du kunde simma med delfiner eller se hajar i deras naturliga miljö? Är du fascinerad av Afrikas savannzebror, giraffer, elefanter och lejon? Eller dras du särskilt till nordamerikanska djur? Bläddra då igenom vårt utbud av fantastiska väggmålningar med djur. Dessa bilder har fångats av några av världens bästa fotografer och skapar en känsla av sådan realism att du nästan kan sträcka ut handen och röra vid dem. Dessa inspirerande bilder för in en del av Moder Natur i ditt hem, kontor eller något annat personligt utrymme.

Into the wild

Om du längtar efter att uppleva ditt eget rop på det vilda, vill du utan tvekan se de väggmålningar med grå vargdjur som vi har tillgängliga. Vi har också en fantastisk bild av en älgtjur som står i en bäck. Även om du absolut inte kan ha dessa typer av vilda djur precis utanför din dörr kan du ta in den mest levande naturen i ditt hem med våra distinkta djurväggmålningar.

Huslig lycka

Inte allas uppfattning om "något vilt" omfattar riktigt vilda djur. Även tama djur har en vild strimma i sig, vilket våra väggmålningar med bilder av katter och kattungar kommer att visa dig. Våra husdjur är en del av vår familj, så det är logiskt att sätta upp porträtt av våra favoriter i våra utrymmen. Om du vill anpassa din design och se hur den skulle se ut i omvänd form klickar du bara på ditt val och väljer sedan "Spegelbild".

Skapa stämningar med väggmålningar med djur

Det traditionella sättet att dekorera för att skapa en stämning är att välja antingen färg eller ett tapetmönster för ett visst utrymme och sedan lägga till konstverk som teckningar eller målningar. När du väljer att välja en väggmålning för ett utrymme slipper du dock att behöva fatta många beslut om att samordna flera element för att skapa en viss stämning. Våra väggmålningar med djur innehåller fotografier, teckningar och målningar i alla kategorier. Våra mönster för varje djurväggmålning kan också anpassas efter dina specifikationer.

Livets zoo

Med vår samling av väggmålningar med djur väljer du helt enkelt vilken typ av djur du, eller kanske ditt barn, gillar. Skapa känslan av ett zoo och fostra en naturälskare, om din avkomma är så lagd. Det överflöd av alternativ ger dig gott om utrymme att dekorera och ge illusionen av att djurlivet faktiskt finns i ditt hem, eller till och med på kontoret.

Fly, fly, fly

Väggmålningar av djur med bilder av fåglar kan vara allt från lugnande till flashiga, beroende på vilka bilder du väljer. Vår samling går från enkla linjeteckningar till geometriska mönster och ljusa akvareller med mera. Vi har till och med en särskild avdelning som är helt och hållet ägnad åt ugglor! När vi valde ut mönster till våra väggmålningar med fåglar har vi inte försummat de flygande fåglarna, eftersom vi kan erbjuda härliga pingvinteckningar som är ljusa och glada, särskilt för barn.

Aquamarine djur väggmålningar

För personer som är fans av djur som lever under havet erbjuder vi högkvalitativa djurväggmålningar med fantastiska fotografier, antingen svartvitt bläck eller färgade teckningar, samt livfulla målningar av maneter, clownfiskar, delfiner och olika andra typer av undervattensbor. Vi har också en teckning av en stor krokodil för naturälskare som vill ha ett unikt utseende för ett tonårsrum eller ett kontor, vilket ger det ett vilt och levande utseende.

Familjetid

Om du vill välja djurväggmålningar med ett mer familjevänligt utseende kan du överväga ett av våra urval med målningar av dinosaurier. Dessa bilder är tillämpliga inte bara för små barn utan även för vuxna sauropodälskare och mellantingare som t.ex. tonåringar. Välj din familjs favoritdjur och snygga till ditt hem med en av våra härliga väggmålningar med djur.

Låt oss åka med djur väggmålningar

Hovdjur kan också vara ett intressant val för väggmålningar med djur. Herrar behöver inte vara jägare för att uppskatta den magnifika bilden av en hjort som pryder en vägg. Fantasifulla bilder av hjortar i ljusa färger är också idealiska för småbarnsrum. Ett annat populärt alternativ är vår samling hästar i röda, bruna, ljus- och mörkgrå teckningar. Du kommer också att vilja se hur våra konstnärer har tolkat sin syn på dessa starka, vackra varelser i olika poser och färger i dessa väggmålningar med djur.
Produktinformation