Fåglar

Det krävs en stor tapetmålning för att ge rättvisa åt fåglarnas anmärkningsvärda historia och mångfald. Tapeterna är fulla av bländande fåglar som är målade med noggranna detaljer ochLäs mer lockar betraktaren att först titta på de olika fåglarna och sedan fundera över de evolutionära krafter som ledde till att de uppstod. Vi arbetar med begåvade designers och fotografer från hela världen för att skapa unik och inspirerande väggdekoration. Vi har den bästa samlingen av väggmålningar med fåglar för att hjälpa dig att skapa din personliga unika hem- och kontorsmiljö.

De vackra fjäderfävännerna

Oavsett om de svävar magnifikt genom luften eller vilar graciöst tillsammans med sin flock, på en svalkande sjö eller i tropiska klimat, kommer tapeterna att få alla att uppskatta de härliga fjäderfävännerna. Våra väggmålningar kan innehålla en rad olika fågelarter från tropiska, flyttfåglar och exotiska fåglar, för att skala din vägginredning till nya höjder. Det här urvalet av väggmålningar med fåglar innehåller konstverk, fotografier i världsklass, illustrationer och porträtt i stil med pappersskolor av dessa mångfärgade, fjäderskodda vänner. Dessa fantastiska tapetkonstverk kommer garanterat att imponera på samlare av fågelkonst, fågelskådare och naturfotografer med sina anmärkningsvärda skildringar av fågelarter i deras naturliga miljö. Dessutom är väggmålningarna fantasifulla presenter till alla personer som är intresserade av natur- eller fågelfotografering. Vår väggmålning kan hjälpa till att öppna upp utrymmen och kan också fungera som ett falskt fönster som för in några av världens mest spektakulära parker, floder, sjöar och andra fågelhabitat i din miljö. Med våra väggmålningar för fåglar kan en person få en mängd bilder, från spektakulära klassiska bilder av fågelformationer på himlen till närbilder av påfåglar som visar upp sina oöverträffade fjädrar i parker. Denna mångfald av tapetkonst som finns tillgänglig erbjuder gott om valmöjligheter för kräsna ögon.

Magiska fantasifåglar

Den extraordinära samlingen av väggmålningar med fåglar omfattar magiska bilder av fåglar direkt från fantasysagor till realistiska bilder av fåglar som är redo att störta in efter sitt byte under en jakt. I det här urvalet kan du hitta förtrollande svanar som glider på glittrande vatten. Andra arter som papegojor, pilgrimsfåglar, ankor, pingviner, flamingos, araar och ett antal andra fågelarter finns i denna uppsättning. Detta gör den till en hyllning till dessa fantastiska bevingade varelsers storslagenhet och förträfflighet. Tapeterna i den här uppsättningen kan vara ett utmärkt val för barnrum, kontor och barnhem bland andra utrymmen som skulle kunna behöva en naturskildring.
Produktinformation