Turkosa fototapeter

Turkos är en av naturens vackraste färger. Den har fått sitt namn från det sällsynta mineralet med samma namn. Turkos är en lugn och jordnära färg som är harmonisk och lugnande. FärgeLäs mern förknippas med renhet, kvalitet, lyx och elegans, och turkos passar mycket bra ihop med andra mjuka varma färger i inredningen. Försök att kombinera turkos med ljusbeige, varma orange och varmare gröna toner. Ett rum med turkosa stildetaljer får många att tänka på Medelhavets turkosblå vatten. Det är skönt att bli påmind om varma stränder och 28ºC varmt vatten då och då. Turkos inredning ger dig energi och leder dig mot positiva tankar.

Turkosa väggmålningar på kontor

Turkos passar särskilt bra i ett rum där du behöver en lugn och professionell stämning, till exempel ett kontor. Styling med turkos på kontor signalerar friskhet. Den blå nyansen i turkos förmedlar trovärdighet och stabilitet, medan de gröna nyanserna skapar harmoni och lugn. Därför passar färgen bra för både företagets anställda och kunder. Turkos är en färg som passar bra ihop med svart, vitt och naturligt trä. Många visuella ergonomer förespråkar att man använder träfärgade skrivbord för att ge maximal vila för ögonen. Du kan inte göra fel med turkos på väggen, ett skrivbord i trä och svarta eller vita skrivbordsstolar.

Klassiska kombinationer med turkosa väggmålningar

Andra klassiska kombinationer med turkos är svart, vitt, ljusgrönt och brunt. Det finns naturligtvis inget rätt eller fel när det gäller inredning, och du bör inte begränsa dig till det som gjorts tidigare. Det är viktigt att ditt rum uttrycker din personlighet och ditt visuella språk. Turkos har också associationer till det underbart blå Medelhavet och är därför perfekt att kombinera med naturmaterial som sten eller drivved och gröna växter som stylingdetaljer. Börja med att uppmärksamma hur turkos får dig att känna dig och vart dina tankar tar dig. Lyssna på ditt hjärta när du skapar din design.

Väggmålningar i turkos

Photowalls urval av väggmålningar i turkos innehåller allt från tropiska stränder till turkosblå istappar och Brooklyn Bridge i turkos med en nattsvart bakgrund. Är du en sådan person som bara älskar tropikerna och dagdrömmer om varma klimat? Då är det ingen tvekan om att turkos är något för dig. Det finns även andra motiv om du föredrar storstadens nattliv. Med andra ord, om du gillar turkos ska du kolla in vårt stora utbud. Vi är övertygade om att du kommer att hitta något som du gillar.
Produktinformation