Beige tapeter

Du kan inte göra fel med beige tapeter i alla rum. Färgen passar de flesta inredningsstilar och är lätt att matcha, men många tycker att färgen är tråkig och svår att få till att se bLäs merra ut. Så hur går man till väga för att inreda med beige? Här är våra bästa tips.

Match beige med andra färger

Beige är väldigt neutral, vilket gör det lätt att samordna den med nästan allt. Men om du gör allt i ditt rum beige, inklusive tapeter, möbler och accessoarer, kommer ditt rum snabbt att verka tråkigt. Se därför till att matcha din beige tapet med starka, glada färger som blått, rött, grönt eller brunt. Om du är mer diskret passar beige tapeter även bra ihop med vitt, grått och trätoner.

Beige tapeter i varje rum

Är din stil provinsiell och lite romantisk? Då är beige tapet perfekt för ditt sovrum. Kombinera den med en beige rustik säng och vita linnegardiner. Prova att bädda din säng med en grå filt, vita sängöverkast och för en färgklick kan du komplettera med blå sängkuddar. För en enklare look kan du använda vita linnedukor och trädetaljer - perfekt för ett luftigt och modernt sovrum. Beige tapeter passar utmärkt i köket, där du kan våga blanda beige i dess många nyanser: ljusbeige tapet, beige gardiner i en lite mörkare nyans och beige tallrikar på bordet. Lägg till ett köksbord och stolar i trä och sätt upp vita lampor för en look som är både trendig och mysig. Det är lätt att styla med beige tapeter i vardagsrum, eftersom de passar bra ihop med en mängd olika stilar och färger. Om du vill återskapa stilen på ett lyxigt hotell kan du matcha tapeten med en vit soffa, en beige-mönstrad matta och en grå eller rosa sammetsfåtölj. Om du vill ha en mer modern look kan du lägga till kontraster, hitta en färgglad soffa som passar till den beige tapeten, rosa och lila soffkuddar, en färgglad puff och en grå matta.

Våra topp 5 beige tapeter

Vi har massor av beige tapeter, allt från beige blommor med vita detaljer och abstrakta beige mönster till barnmotiv och fåglar med fina detaljer. Här har vi valt ut våra fem bästa för att ge dig en bättre överblick.

Botanica - Beige av Byracka

En beige tapet med kaskadblommor och lekfulla fåglar i fina detaljer. Fungerar bra i nästan alla rum, bland annat barnrum, vardagsrum och hallar. Mycket populär bland både vuxna och barn.

Frames - Beige av Ingela P Arrhenius

Frames - en beige tapet med lekfulla djur som sträcker sig från en välklädd elefant till en tiger med monokel. Ett charmigt motiv för barnrum med nya detaljer att upptäcka varje dag.

Ohoy - fin liten dag

Ett lekfullt mönster med beige bakgrundsfärg ritat av 8-årige Otto Dunker. Livar upp varje barnrum, men fungerar lika bra i en hall eller ett kök. Eller varför inte i varje rum i sommarstugan?

Beige och grön världskarta

En världskarta i beige. Passar bra överallt, från sovrum och barnrum till kök och vardagsrum. Häng den på väggen i ditt barns rum så har den den extra fördelen att vara en kunskapskälla i tapetform.

Bokhylla - trä - lång - beige

En bokhylletapet i en underbar beige färg. Tapetsera en vägg i vardagsrumsväggen eller en accentvägg i sovrummet med beige bokryggar.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.