Beige tapeter

Att inreda med en beige tapet är helt rätt i alla rum. Det passar till de flesta stilar och är en färg som är lätt att matcha. Trots det är det många som tycker att färgen är tråkig oLäs merch svår att få till på ett snyggt sätt hemma. Men hur inreder du då med beige? Här är våra bästa tips.

Matcha beige med andra färger

Färgen beige är en väldigt neutral färg och därför också en färg som är lätt att använda till mycket. Men skulle allt i hela rummet vara beigt, beigea tapeter, möbler och accessoarer skulle det lätt bli tråkigt. Matcha därför en beige tapet med starka, glada färger som blått, rött, grönt eller brunt. Har du en mer dov stil funkar faktiskt beigea tapeter även ihop med vitt, grått och trä.

Beige tapet i alla olika rum

Har du en lantlig, ganska romantisk stil? Då passar en beige tapet perfekt i sovrummet. Matcha den med en beige rustik säng och vita linnegardiner. I sängen kan du addera en grå filt, vita täcken och vill du få en färgklick – blå kuddar. För en enklare stil, använd vita linnelakan och trädetaljer – perfekt för ett luftigt och modernt sovrum. I ett kök är en beige tapet helt rätt! Här vågar du blanda beigt i olika nyanser, en ljusbeige tapet, beigea gardiner i en lite mörkare nyans och beigea tallrikar på bordet. Ställ in ett köksbord och stolar i trä och sätt upp vita lampor, både trendigt och mysigt på en och samma gång. Att sätta upp en beige tapet i vardagsrummet är väldigt tacksamt. Den fungerar till en massa olika stilar och färger. Vill du ha en lyxig hotellkänsla matchar du tapeten med en vit soffa, en beige mönstrad matta och en grå eller rosa sammetsfåtölj. För en mer modern stil addera kontraster, välj en färgglad soffa till den beigea tapeten, rosa och lila soffkuddar, en färgglad puff och en grå matta.

Tips! Beige tapet – topp 5

Vi har en massa olika beigea tapeter, allt från beigea blommor med vita detaljer och abstrakta beigea mönster till barnmotiv och detaljrika fåglar. Här har vi valt ut våra topp fem så att du enklare får en överblick.

Botanica - Beige av Byracka

En beige tapet med slingrande blommor och lekfulla fåglar fyllda med detaljer. Passar i nästan alla rum såsom barnrum, vardagsrum och hall. En riktig favorit hos både stora och små.

Frames - Beige av Ingela P Arrhenius

Frames, en beige tapet med lekfulla djur, allt från en uppklädd elefant till en tiger som använder monokel. Ett fint motiv för barnrummet med nya detaljer att upptäcka varje dag.

Ohoy – Fine Little Day

Ett lekfullt mönster med beige bakgrundsfärg ritat av 8-åriga Otto Dunker. Livar upp varje barnrum men passar lika bra i en hall eller ett kök. Eller varför inte i sommarstugans alla rum!

Beige and Green World Map

En världskarta i beigt. Passar till allt från sovrum och barnrum till kök och vardagsrum. Sitter den på väggen i barnrummet fungerar den precis lika bra som kunskapskälla som tapet.

Bookshelfs – Wooden – Long – Beige

En bokhylletapet i en härlig beige färg. Tapetsera vardagsrumsväggen eller en fondvägg i sovrummet med beigea bokryggar.
Produktinformation
  • Visar 1-58 av 58 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.