Vita tapeter

Vit tapet är ett smart val för ditt rum. Vit brukar ses som en positiv färg och förknippas med renhet, ljus, generositet, säkerhet, hopp och mjukhet. Vit är en av de vanligaste tapetfLäs merärgerna eftersom du kan använda den som kontrast till färgade tapeter eller använda enbart vitt i ett rum för att maximera ljuset. Vit tapet reflekterar ljuset väl, vanligtvis 90 % av solljuset. I vissa fall kan en vit tapet vara för ljus och människor kan få huvudvärk av allt ljus som den reflekterar.

Experimentera med vita tapeter är fascinerande

Vita tapeter är aldrig tråkiga. Dess effekt är antingen harmonisk eller dramatisk. Vit tapet ger dig en perfekt vägg som är neutral, och mer än någon annan färg drar den fokus på rummets övriga egenskaper. Vit tapet är vanligtvis skuggad. Du får en varm känsla om du har en tapet med en antydan till rött, eller så kan du få en kallare känsla med en touch av blått. Vit tapet uppfattas olika vid olika tider på dygnet. En vacker soluppgång eller solnedgång genom fönstret ger en vit tapet en varm och mysig utstrålning.

Vita tapeter i olika rum

Vit tapet får alla rum att kännas mer rymliga och den är idealisk för rum som till exempel ett vardagsrum. En annan fördel med att använda vit tapet i ett vardagsrum är att det vanligtvis är ett rum med mycket naturligt ljus. Ljuset, som reflekteras av den vita tapeten, gör rummet ljusare så att du inte behöver använda stark belysning. Vit tapet är ett populärt val för de flesta rum eftersom det ger en riktig variation när det gäller annan inredning.

Vita accenttapeter

Om alla dina väggar har samma färg, till exempel en ljus nyans av blått eller lila, kan det vara en idé att använda vit accenttapet för att skapa en kontrast i rummet. Du kan hänga upp blå canvasutskrifter på den vita accenttapeten för att fånga ögat. Vit accenttapet kommer aldrig att vara absolut vit, eftersom färgen på de andra väggarna och eventuellt solljus alltid kommer att nyansera den - något som ofta anses vara spännande. Vit accenttapet på en vägg som fångas av soluppgången eller solnedgången är extra spännande eftersom den får nya färgnyanser av solljuset. Ofta skapar en vit accenttapet en känsla av fristad, en paus från de andra färgerna i rummet. Du kan styla en vit accenttapet lite annorlunda än resten av rummet.

Photowalls utbud av vita tapeter

Vit tapet är ett populärt val i många hem. På Photowall har vi ett spännande utbud av vita tapeter som ger varje rum en harmonisk känsla.
Produktinformation
  • Visar 1-97 av 97 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.