Färger

Vårt tapetsortiment innehåller populära färger som mintgrönt, lavarött och denimblått. Våra tapeter är sorterade efter färg så att du enkelt kan hitta det du söker.Läs mer

En härlig inredning med Colours väggmålningar

Alla av oss drömmer om att ha ett vackert hem. Tja, det finns många olika sätt som hemägare och designers gör detta på. Olika inredningsreferenser kommer att visa dig inspiration och idéer som definitivt kommer att få ditt rum att framhävas. Förr dominerade användningen av färg väggarna i varje hem. Med åren har även inredningsmaterialen och stilarna förändrats. I dessa dagar vinner väggmålningar popularitet och det verkar som om du överallt där du går kan få en glimt av en väggmålning som är installerad någonstans. Varför är det en nyhet? Väggmålningar är innovativa väggbeklädnader och det finns ett brett utbud av mönster tillgängliga som skulle kunna uppfylla dina behov. Photowall har svaren på dina inredningsproblem. Vi har de mönster som definitivt skulle få vilken inredning som helst att se fantastisk och inbjudande ut. Om du letar efter den rätta väggmålningsdesignen för din inredning kan Colours väggmålningar vara den rätta för dig. Här finns olika attraktiva Colours väggmålningar som säkert skulle ge liv och liv åt din inredning. Med vackra mönster och fantastiska färger kommer väggmålningarna säkert att vara ett bra tillägg till ditt hem eller utrymme. Sätt rätt stämning och atmosfär i ditt hem med väggmålningar i attraktiva färger. Effekterna kommer definitivt att vara långvariga och utsikten kommer att älskas av många. Om du vill ha ett rum med avkopplande och lugnande miljö finns det mönster som framgångsrikt skulle uppnå ditt mål. Akvarellblått, Bohemian Birds - blekblått, Birdforest - grönt, Mountainscape Blue och Wander Trees Green är perfekta exempel som skulle skapa en avkopplande värld i ditt sovrum eller vardagsrum. Om du har en bebis har vi också den perfekta väggmålningen som säkert skulle bli älskad av dina små barn. Hjälp dem att sova djupt på natten med väggmålningar av Animal Tree Purple Deer eller Countryside - Green. Från detta breda utbud av väggmålningar kommer du definitivt att kunna skapa en attraktiv fokuspunkt för ditt hem eller till och med din arbetsplats som säkert kommer att älskas av många människor.

Färger och din inredning

Kan du tänka dig en värld utan färger? Hur skulle du beskriva den? Tänk på din omgivning utan någon färg som skulle ge liv och på något sätt komplettera din tillvaro. När det gäller att dekorera din inredning, oavsett om det gäller din privata bostad eller din arbetsplats, spelar färgerna en viktig roll för att göra något extraordinärt av det vanliga. Färger är faktiskt inte slumpmässigt valda eller använda i inredningen. Om du inte har kunskap om färger kan det bli en katastrof att inreda ditt hem. Färger kan betraktas som ett internationellt visuellt språk som alla förstår. Så om du vill förmedla ett budskap till din familj eller dina vänner kan det bästa sättet att göra det vara att lägga till färger i din inredning. Men naturligtvis måste du först förstå hur färger beter sig, hur de ändrar karaktär och även hur de påverkar stämningen hos många individer. Ljusa färger är luftiga och får rummen att kännas större och ljusare. Å andra sidan är mörka färger sofistikerade och varma och de får rummen att kännas intima. Några råd när du använder färger, kom ihåg att rumsmiljön kan bli understimulerad eller överstimulerad , beroende på vilka färger du använder. Bestäm dig för vilken atmosfär i rummet du vill skapa. Till exempel måste sovrummet vara avkopplande och lugnande, därför rekommenderas användning av svala och lugnande färger, till exempel blått eller grönt. Om du däremot vill skapa ett stimulerande rum innebär det att du använder varma färger som rött eller orange. Dessa färger rekommenderas i vardagsrummen eftersom rummet måste vara roligt och spännande.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.